AFERA KOKAIN: Košarkaš Milan Dabović nada se skoroj slobodi
Foto: MUP

Sestre Milica i Ana u agoniji

AFERA KOKAIN: Košarkaš Milan Dabović nada se skoroj slobodi

Crna Hronika -

BEOGRAD - Košarkaš Milan Dabović (29), rođeni brat srpskih reprezentativki u košarci Ane i Milice Dabović, nada se da će se uskoro naći na slobodi, nakon što iznese odbranu o 2,4 kilograma kokaina, koliko je pronađeno u njegovim kolima.

Kako saznajemo, Dabović će uskoro da iznese odbranu, a iako se spekuliše da brat poznatih košarkašica pregovara o sklapanju nagodbe sa tužilaštvom, njegov prijatelj to demantuje.

- To su sve spekulacije i nanose veliku štetu Milanu. Zasad nema govora o sklapanju nagodbe i netačne su kalkulacije o tome. Milica i Ana su u agoniji, jer prolaze kroz težak životni period i jedva čekaju da se sve završi - kaže prijatelj Dabovića.

Foto: Saša Pavlić/Facebook printscreen
Foto: Saša Pavlić/Facebook printscreen

On navodi da se Dabović nalazi u Okružnom zatvoru i da je zadovoljan tretmanom koji tamo ima. Dabović je uhapšen 16. septembra na Brankovom mostu u Beogradu.

U policiji je odbio da govori o kokainu, dok je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu rekao, navodno, da je bio ucenjen i da je morao da transportuje drogu na zadato odredište.

Njegov otac, Milan Dabović, izjavio je nakon hapšenja da nije znao čime mu se sin bavi i da će morati sam da snosi odgovornost za ono što mu se dogodilo.

(Alo/Foto: MUP Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja