BAJKERSKA BANDA HARA BEOGRADOM: Anđeli pakla izboli vlasnika Sinđelića!
Foto: Privatna Arhiva

Nož

BAJKERSKA BANDA HARA BEOGRADOM: Anđeli pakla izboli vlasnika Sinđelića!

Crna Hronika -

Velimir Velja Jovović (50) teško je ranjen u noći između petka i subote, na proslavi svog rođendana, ispred kafića „Orlovi“. U incidentu učestvovao i bajker Miljan Vuković, kumče ubijenog Željka Ražnatovića Arkana

BEOGRAD - Velimir Jovović Velja (50), jedan od vlasnika fudbalskog kluba Sinđelić, izboden je u noći između petka i subote ispred kafića „Orlovi“, gde je s prijateljima slavio rođendan. Jovović je hitno operisan u Urgentnom centru, a među uhapšenim napadačima je i Miljan Vuković, kumče Željka Ražnatovića Arkana.Kako je za Kurir potvrdio izvor iz istrage, obračun se dogodio ispred kafića „Orlovi“, gde je Jovović s prijateljima proslavljao svoj rođendan.

Nepozvan

- Vuković se sa svojom ekipom pojavio na Jovovićevoj privatnoj proslavi. Slavljenik nije hteo da ga pusti, zbog čega je najpre izbila svađa, a potom i koškanje, koje je ubrzo preraslo u fizički obračun i potezanje noževa - kazao je za Kurir izvor iz istrage.Opšta tuča u kojoj je učestvovalo nekoliko osoba prekinuta je u trenutku kada se Jovović, obliven krvlju, srušio na trotoar.- Ne zna se ko ga je tačno ubo nožem, ali su svi učesnici uhapšeni, a sa njima i Miljan Vuković - dodao je naš sagovornik iz istrage. Njima je određeno zadržavanje u policiji od 48 sati, nakon čega su sprovedeni u prostorije Višeg tužilaštva na saslušanje.
Mesto obračuna... Kafić „Orlovi“
Mesto obračuna... Kafić „Orlovi“

Veza sa Pink Panterima

Podsetimo, osim kao kum Željka Ražnatovića Arkana, Miljan Vuković se spominjao i kao jedan od vođa bajkerske grupe Anđeli pakla. Prema navodima medija, Vuković je bio zadužen za bezbednost kluba, a imao je i pretenzije na mesto predsednika ove organizacije. Navodno, on je bio povezan i sa bandom „Pink Panteri“ i bio je njihov posrednik u prodaji dijamanata na bliskoistočnom tržištu. Pominjalo se da je policija motrila na njega i njegovo poštansko sanduče, kako bi utvrdili ko mu dostavlja dijamante.

BajkeriPREDVODI ANĐELE PAKLAGrupa Anđeli pakla osnovana je u Kaliforniji 1948. i ima ogranke u 55 država. U Beogradu njom navodno rukovodi Miljan Vuković. Predsednik grupe, prema pisanju medija, navodno je Dragoljub Lapadatović.

J. Rafailović - J. Ivić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track