BEGUNAC IZ BLOKA 45 Utrčao je u dečju kabinu i vikao ZOVITE POLICIJU! Sumnjam da je bežao od UBICE!
Foto: Dragana Udovičić

Preokret: Novi momenti slučaja koji je digao Novi Beograd na noge

BEGUNAC IZ BLOKA 45 Utrčao je u dečju kabinu i vikao ZOVITE POLICIJU! Sumnjam da je bežao od UBICE!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Saša Stojanović Pile (44), koji je nakon pucnjave pobegao u zgradu u Bloku 45 na Novom Beogradu i za kim 18 sati tragala policija neposredno pre hapšenja krio se u kabini u lokalu TC "Enjub", otkriva Kurir.

1 / 3 Foto: Dragana Udovičić

Naime, on je iskoristio trenutak, kada se jedan deo policije taktički povukao, neopaženo izašao iz zgrade i uleteo u lokal dečije garderobe koji je u pomenutom TC.Vlasnica lokala za naš list kaže da je Saša Stojanović utrčao u njenu radnju oko 14 sati. - Utrčao je u radnju kao da ga neko juri, a potom uleteo u kabinu. Sve vreme je vikao: "Zovite policiju!" Nisam znala o kome se radi, ni šta se dešava, pokušavala sam da otvorim vrata kabine, da ga izbacim napolje, ali ih je on s druge strane držao - priča preplašena B. M. vlasnica lokala dok nam pokazuje kabinu i dodaje da joj je tašna bila tamo te da se plašila da će ostati bez nje.

Opisujući Stojanovića dodaje da nije imao ništa u rukama i da je bio mnogo bled . - Izašla sam napolje da zovem pomoć, a on je ostao unutra. Zvala sam policiju, nakon kraćeg vremena došao je inspektor u civilu. Pokazao mi je fotografiju koju je, kako sam kasnije saznala, zabeležila kamera na zgradi i pitao me da li je on taj. Odmah sam prepoznala čoveka u tamnoj majici i bermudama - objašnjava sagovornica Kurira i naglašava da se iznenadila da ni jedan muškarac, kolega, iz tržnog centra nije hteo da joj pritekne upomoć.

Prema njenim rečima u trenutku kada je inspektor trebao da uđe u njen lokal, Stojanović je u sekundi istrčao iz kabine i protrčao pored njega, i tada je nastala jurnjava. Stojanović je preplašen trčao a inspektor za njim. Kako kaže mnogo se uplašila kada je saznala da joj je u radnji bio čovek koji je noć pre toga pucao. "Svašta mi je kasnije prolazilo kroz glavu. Mogao je da ima oružje kod sebe ... - kaže potresena B. M.

Radnica drugog lokala koji gleda na ulicu tvrdi da je čula muškarca kako doziva policiju.- Istrčavao je iz TC dok je pretrčavao ulicu u čudu se okrenuo. Izgledalo je kao da ne zna ko ga juri. Verujem da je bio na smrt preplašen. Iz tog razloga je sve vreme dozivao policiju... Samo što je prešao ulicu tu kod kontejnera sustigao ga je inspektor u beloj majici. Kao na filmu ga je oborio a ubrzo su stigle i njegove kolege - kaže naša sagovornica.

Stanari sa kojima smo juče razgovarali kažu Saša Stojanović, nije živeo u njihovoj zgradi već negde u kraju i da je u nju ušao kroz prozor koji je do ulaznih vrata. - Na snimku se vidi da je ušao kroz prozor. Kako smo čuli bio je u nekom stanu na 12 spratu, ili u prostoru koji je nekada služio za izbacivanje smeća - kaže jedan od stanara.J. Rafailović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track