BILA OPSEDNUTA CRNOM MAGIJOM: Beograđanka (28) tetki iskopala oči i isekla uši! ČITAJTE U KURIRU

HOROR: Na Brezovici uhapšen monstrum Nataša Nikolčević

BILA OPSEDNUTA CRNOM MAGIJOM: Beograđanka (28) tetki iskopala oči i isekla uši! ČITAJTE U KURIRU

Crna Hronika -

Devojka je već duže vreme terorisala svoju tetku i stalnim ucenama vršila pritisak na nju da joj prepiše imovinu. Noću igrala na lokalnom groblju u Štrpcu

ŠTRPCE - Nataša Nikolčević (28) iz Beograda uhapšena je u subotu posle monstruoznog ubistva svoje tetke Draginje Nikolčević (80), kojoj je nožem iskopala oči i isekla uši. Obducenti kažu da je nesrećna starica imala oko 40 uboda nožem i podliva po telu od letve.Poznanici porodice Nikolčević kažu da je Nataša već duže vreme terorisala svoju tetku i stalnim ucenama vršila pritisak na nju da joj prepiše kuću, meštani navode i da je bila opsednuta crnom magijom. Stravičan prizor zatekla je rođaka Dragica Nikolčević, koja živi blizu nesrećne starice i koja je redovno obilazila baku i pomagala joj oko kućnih poslova.Zla bratanica

- Bilo je jezivo, ušla sam u kuću jer sam svaki dan obilazila Draginju i zatekla sam stravičan prizor. Telo je bilo iskasapljeno, a krvi je bilo svuda - priča potresena Dragica.Rođaka ubijene Draginje kaže da je telo starice bilo kod vrata, pa pretpostavlja da je pokušala da pobegne od zle bratanice.- Videla sam motku pored njenog tela, pretpostavljam da ju je njom jurila i tukla. Telo je izbodeno skoro celo, ne znam ni sama koliko je uboda imala. Odmah sam otišla do komšija i pozvali smo policiju. U kakvim je mukama umrla jadna moja Draga - priča uplakana rođaka.Izvor Kurira blizak istrazi kaže da je Draginja izbodena sa 40 uboda i da je telo bilo modro od udaraca motkom.- Telo starice je bilo plavo, verovatno od udaraca motkom. Krvi je bilo svuda, i po zidovima i po tepihu. Svom tom zlu nije bio kraj jer je pored toliko uboda nožem bratanica Draginji izvadila oči i odsekla uši.

Ludača... Nataša Nikolčević
Ludača... Nataša Nikolčević

Rituali na grobljuMeštani tvrde da je Nikolčevićeva često maltretirala babu i tražila joj novac, a kažu i da se drogirala. Po rečima nekih od njih, Nataša je bila opsednuta crnom magijom. Kažu da su je nekoliko puta videli kako noću ide na groblje i da se veoma čudno ponašala.- Pored toga što se čudno oblači i šminka, ima i neki ubilački pogled. Bukvalno vas jeza obuzme kad je ugledate. Moj muž radi noću i rekao mi je da ju je nekoliko puta video kako uveče ulazi na groblje. Pretpostavljam da ima neke rituale tamo, a ja sam je nekoliko puta kroz prozor videla kako kasno posle ponoći izađe ispred kuće i kruži oko nje i govori nešto sebi u bradu - ispričala nam je komšinica koja živi blizu pokojne Draginje.

Čudno se ponašalaOTIŠLA U KAFANU POSLE UBISTVAKurir je juče stupio u kontakt s čovekom koji je posle ubistva bio u kafani na Brezovici i razgovarao s ubicom i ne znajući ko je i šta je prethodno uradila.- Sedeo sam s društvom u kafani, a ona je bila za stolom pored. Počeli smo da pričamo, ali primetio sam da se veoma čudno ponaša. Pitala me je da li postoji neki smeštaj u blizini i ja sam se ponudio da joj obezbedim smeštaj u Štrpcu, što je ona odbila. Moji prijatelji i ja smo se ponudili da je prevezemo do Štrpca, a ona je uplašeno odbila. Ujutro me je sačekala ta vest. Strašno, mogao sam da prođem kao njena tetka - kaže mladić.

Telo pokojne bake pronađeno je u subotu ujutro, a Nikolčevićeva je uhapšena u privatnom hotelu u Brezovici kod Štrpca, gde je pobegla nakon monstruoznog čina, i određen joj je pritvor. Kako saznajemo, Nataša Nikolčević rođena je u Štrpcu, a njen otac Dušan, koji je umro pre nekoliko godina, rođeni je brat ubijene starice. Kad su joj se roditelji razveli, Nataša je s majkom otišla u Beograd.

Danas u Kuriru pročitajte još:

* KEKINI LJUDI JURILI PILETA, PUCALO SE PO BLOKOVIMA? Begunac sa Novog Beograda ćutao kod tužioca!* 33 CRVENE RUŽE ZA UBIJENU JELENU MARJANOVIĆ: Dva stiha biće uklesana na spomeniku!* BILA OPSEDNUTA CRNOM MAGIJOM: Devojka (28) iz Beograda tetki iskopala oči i isekla uši sa 40 uboda!* EKSKLUZIVNO: ŠTA NAM DONOSI POSETA MEDVEDEVA Petrohemija i Azotara idu ruskim milionerima!* SUMNJIVA DIPLOMA: Direktor Aerodroma na mutno do titule!* DRAGAN ŠUTANOVAC: Otkriću sve lopove u Demokratskoj stranci!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track