BIO PUŠTEN ZBOG MANJKA DOKAZA: Uhapšeni beogradski pedofil vrebao devojčice i po parkovima
Foto: Facebook/Privatna Arhiva

Namamljen preko Fejsbuka

BIO PUŠTEN ZBOG MANJKA DOKAZA: Uhapšeni beogradski pedofil vrebao devojčice i po parkovima

Crna Hronika -

BEOGRAD - Dragan Ž. (66), pedofil iz Novog Beograda, uhapšen prošle nedelje nakon što ga je namamila majka 11-godišnje devojčice koju je spopadao na Fejsbuku, pre nepune dve godine bio je privođen zbog istog krivičnog dela, ali ga je tužilac na kraju pustio zbog manjka dokaza.

- D. Ž. je bio uhapšen 2014. godine jer ga je policiji prijavila majka devojčice koju je on pokušao da obljubi u parku. Bio je u pritvoru, ali ga je na kraju tužilaštvo pustilo jer su dokazi bili na klimavim nogama. Međutim, on je ponovio krivično delo - objašnjava sagovornik.

OVO JE OSUMNJIČENI PEDOFIL Beograđanka ga namamila na susret, umesto devojčice sačekala ga policija!

Očigledno ohrabren ovakvim ishodom, Dragan Ž. je nastavio da spopada devojčice sve dok nije naišao na majku jedne od njih, koja mu je stala na put.

Oko 3.000 dece među prijateljima

Uhapšeni Dragan Ž. (66) imao je svoj profil i nekoliko pod lažnim imenom. Policija je do sada izbrojala oko 4.000 prijatelja, među kojima je 90 odsto dece. U njegovom stanu nađen je pornografski materijal, ali i snimci seksualnog zlostavljanja dece.

OGAVNO I ODVRATNO Ovim gnusnim porukama je pedofil iz Beograda (66) mamio devojčicu (11) na sastanak

Dragan Ž. je uhapšen prošle srede nakon što ga je policija uhapsila u saradnji s majkom majka devojčice (11) s kojom je preko Fejsbuka pokušao da ugovori „druženje“.

Sve je počelo kada je Dragan Ž. poslao zahtev za prijateljstvo na Fejsbuku 11-godišnjoj devojčici. Srećom, ona je majci istog trenutka prijavila novog „prijatelja“, nakon čega je majka promenila šifru svoje ćerke i počela da se dopisuje s Draganom Ž. kako bi videla njegove namere. Već posle nekoliko poruka, ženi je bilo jasno da je u pitanju pedofil.

Uhapšen je u centru Beograda kada je došao na sastanak koji su ugovorili. Inspektori su kod njega pronašli „vijagru“.

Tužilaštvo sada ima dosta dokaza protiv Dragana Ž. (66) te mu, ukoliko se sve i dokaže na sudu, preti do tri godine zatvora. On se u policiji i tužilaštvu pravdao da je bio ubeđen da priča sa majkom ili tetkom devojčice i da nikada ne bi napao dete. Na pitanje čemu mu služi „vijagra“, rekao je da ju je popio dan ranije kada je imao seks sa starijom ženom.

(Alo)

KAKO JE DOLIJAO BEOGRADSKI PEDOFIL: Majka devojčice ga namamila preko FB, u džepu mu našli vijagru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track