BORBA ZA NARKO-TRŽIŠTE: Policija uhapsila Novosađane nakon pucnjave u centru grada
Foto: Aleksandar Jovanović/Ilustracija

Izazivanje opšte opasnosti

BORBA ZA NARKO-TRŽIŠTE: Policija uhapsila Novosađane nakon pucnjave u centru grada

Crna Hronika -

NOVI SAD - M. G. (22) i Lj. Z. (21), iz Novog Sada, uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nasilničko ponašanje.

M.G. i Lj. Z., su nakon svađe sa dvojicom mladića, pucali iz pištolja i potom pobegli sa lica mesta. U pucnjavi niko nije povređen. Efikasnom akcijom, policija je osumnjičene ubrzo uhapsila.

Inače, kako je naš list već pisao, samo zahvaljujući inspektorima novosadske policije i interventne jedinice, sprečen veći razračun većeg broja narko dilera na novosadskom asfaltu.

Naime, u ulici Bulevar Kralja Petra u Novom Sadu, interventna jedinica preprečila je put vozilu marke „mazda 626“ i tom priliklom uhapsila dvojicu mladića iz Novog Sada, koji su od ranije poznati policiji, a koji su svega par minuta ranije ispalili po svoj prilici jedan hitac iz pištolja koji, na sreću, nikog nije pogodio, a pucnjavi je prethodila rasprava nekoliko lica oko preraspodele narkotika.

Tom prilikom pogođena su samo ulazna vrata u jednu stambenu zgradu, na uglu Bulevara Kralja Petra i Mučurinove ulice, kod Betanije.

S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track