BRAČNA DRAMA U KRAGUJEVCU: Ženu nasred ulice ubo šrafcigerom u leđa, pa sebe u grudi i vrat
Foto: Bogdan Vranjesevic

Ne prihvata razvod

BRAČNA DRAMA U KRAGUJEVCU: Ženu nasred ulice ubo šrafcigerom u leđa, pa sebe u grudi i vrat

Crna Hronika -
Savladali ga prolaznici.Incident se dogodio na javnom mestu, u strogom centru Kragujevca, kod Tržnog centra Radnički

KRAGUJEVAC - M. K. (37) iz Kragujevca uspela je da preživi krvnički napad supruga M. K. (41), koji ju je čak devet puta ubo šrafcigerom u leđa i probio joj pluća!Posle pokušaja ubistva supruge, on je i sebi naneo tri rane po grudima i na vratu. Oboje su smešteni u bolnicu i oporavljaju se od povreda.Svađa na uliciDo porodične svađe došlo je u utorak, oko devet časova, u centru Kragujevca. Supružnici su nekoliko minuta ranije izašli iz obližnje zgrade suda, gde je u toku njihova brakorazvodna parnica.- Pretpostavlja se da je M. K. odbijao razvod. Najverovatnije su se zbog toga posvađali i on je na početku Ulice Darinke Pavlović, između Tržnog centra „Radnički“ i Vatrogasnog doma, izvukao šrafciger i počeo da ga zabada supruzi u leđa. Iako teško povređena, ona je počela da beži, a on je pojurio - kaže naš izvor iz policije.

Odmah uhapšenŽena je uspela da utekne mužu i sakrije se u frizerski salon. M. K. je pokušao nasilno da uđe u salon, a kada nije uspeo, počeo je sebe da ubada šrafcigerom. Policija je stigla brzo i savladala razjarenog muža, koji se opirao hapšenju.

(B. V.)

Ubodena žena operisana, vitalne funkcije stabilne

Žena, koju je jutros u centru Kragujevca muž ubo šrafcigerom, operisana je u Urgentnom centru i vitalne funkcije su joj trenutno stabilne, izjavila je portparolka Kliničkog centra Vanja Đorđević.Portparol kragujevačke policije Slobodan Lazarević rekao je da je nakon završenog uviđaja utvrđeno da je muž ženu više puta ubo šrafcigerom u leđa i u grudi, posle čega je i sebi naneo tri ubodne rane.

U saopštenju Policijske uprave navedeno je da će, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, M.K. (41) iz okoline Kragujevca, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu čim bude otpušten sa bolničkog lečenja."M.K. je, nakon kraće rasprave, oko devet časova u centru Kragujevca u ulici Darinke Pavlović više puta šrafcigerom ubo ženu u leđa i u grudi", navedeno je u saopštenju policije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja