BRUTALNO: Lokalni političar metlom pretukao bivšu ljubavnicu
Foto: Thinkstock

Aleksinčanka optužila funkcionera za nasilje

BRUTALNO: Lokalni političar metlom pretukao bivšu ljubavnicu

Crna Hronika -
Momčilo Antanasković me je udarao naočigled moje petnaestogodišnje ćerke. Sva sam bila krvava, skoro sam se onesvestila, kaže za Kurir Slađana Đorđević

ALEKSINAC - Slađana Đorđević iz Aleksinca tvrdi da ju je Momčilo Antanasković, zamenik predsednika Skupštine opštine Aleksinac, inače funkcioner Jedinstvene Srbije, s kojim je osam godina bila u ljubavnoj vezi, prebio metlom!Razlog nesvakidašnjeg obračuna, kako navodi Ðorđevićeva, jesu Antanaskovićeve sumnje da mu se Slađana duže vreme sveti jer je nije zaposlio u opštini. Antanasković je priznao da se s njom posvađao, ali negira da ju je udario. Policija je saopštila da je protiv lokalnog funkcionera podnela prekršajnu prijavu.Osam godina u veziDo sukoba, koji je kulminirao potezanjem metle, došlo je u sredu uveče ispred Antanaskovićeve kuće u aleksinačkom selu Vukašinovac.- Nas dvoje smo osam godina bili u ljubavnoj vezi. On je ugledan političar, pa mi je obećavao da će mi naći posao jer sam razvedena i samohrana majka. Pomogao mi je da se zaposlim u opštini, ali pre tri godine sam dobila otkaz, i to zahvaljujući njemu jer me više nije želeo. Molila sam ga da me vrati, ali je on počeo da me maltretira - priča Ðorđevićeva za Kurir.Ona navodi da je u sredu uveče došla do njegove kuće.- Pozvala sam ga da izađe da bismo se raspravili jer sam čula da priča da mu neprestano pravim probleme. On je izleteo s metlom u ruci i počeo da me udara, i to naočigled moje petnaestogodišnje ćerke, koja je bila u mojim kolima. Sva sam bila krvava, skoro sam se onesvestila, ali sam uspela da pozovem policiju i da ga prijavim - kaže Slađana Ðorđević.Antanaskovića je policija saslušala, ali je protiv njega podneta samo prekršajna prijava.- Rekli su mi da su moje povrede lake, pa da nema osnova za njegovu krivičnu odgovornost. Zato sam aleksinačkom tužilaštvu podnela privatnu krivičnu prijavu za nanošenje telesnih povreda. Rascepljena mi je usna, polomljen zub, imam masnice po celom telu, a doživela sam i psihičku traumu - kaže pretučena žena.Zapaljeno mu senoAntanasković ne negira da se svađao sa Slađanom, ali tvrdi da je nije tukao.- Nije tačno da sam bio u ljubavnoj vezi s njom. Ona je jedno vreme radila u opštini, nije bila u stalnom radnom odnosu i ostala je bez posla kad joj je istekao ugovor. Umislila je da sam je ja oterao i neprestano mi pravi probleme. Prošle godine su mi kola posuta kiselinom, mom sinu je zapaljeno seno, prosut mi je nekakav lepak na stolicu u kancelariji, a imam osnova da sumnjam da iza svega toga stoji ona. Te večeri se pojavila ispred moje kuće, bila je neprijatna, pa sam je odgurnuo. Moguće je da se povredila kad je ulazila u auto jer je ja nisam ni pipnuo - rekao je Antanasković.Dragan Marković Palma, predsednik JS, od našeg novinara čuo je da je njegov funkcioner pretukao ženu.- Nemam pojma o tome. Stvarno mi to ne ide u glavu - rekao nam je iznenađeni Marković.

PovredePOSLEDICE NAPADA- rascepljena usna- polomljen zub- masnice po celom telu- doživela psihičku traumu

Niška policijaPREKRŠAJNA PRIJAVAMaja Stojiljković, portparol PU Niš, kaže da je protiv Antanaskovića podneta prekršajna prijava zbog vređanja, zlostavljanja, vršenja nasilja i izazivanja tuče.

KarijeraPETNAEST GODINA U POLITICIKako se navodi u Antanaskovićevoj biografiji, po profesiji je medicinski tehničar, koji je dvadeset pet godina radio u Zdravstvenom centru u Aleksincu. Od 2000. do 2004. godine bio je zamenik predsednika opštine, od 2008. do 2012. bio je član Opštinskog veća, a na mesto zamenika predsednika Skupštine opštine Aleksinac izabran je u julu 2012.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track