BULATOVA ŽENA: Kokain je moj!
Foto: Zorana Jevtić

Ekskluzivno: Žena Marka Bulata priznala tužiocu da se drogira

BULATOVA ŽENA: Kokain je moj!

Crna Hronika -

Marija Nikolić sklopila nagodbu s tužilaštvom na osnovu koje će biti osuđena na uslovnu zatvorsku kaznu zbog posedovanja droge

Marija Nikolić, supruga pevača Marka Bulata, koja je u septembru demantovala da je privođena u velikoj policijskoj akciji „Cunami“, sklopila je nagodbu s Višim tužilaštvom u Beogradu, priznanjem da je od dilera kupila oko dva grama kokaina, u zamenu za uslovnu zatvorsku kaznu, saznaje Kurir.Marija Nikolić, kako naš sagovornik dodaje, potvrdila je da je drogu kupila za sopstvenu upotrebu i, ukoliko sud prihvati nagodbu, biće kažnjena sa uslovno tri meseca zatvora, s rokom provere od godinu dana.Priznanje krivice- Postupak protiv Marije Nikolić i dilera uhapšenih u akciji „Cunami“ vodilo je Više tužilaštvo u Beogradu. Ona je priznala krivicu i sklopila sporazum o priznanju krivice, koji bi uskoro trebalo da se nađe pred sudom. Ako bude potvrđen, Marija neće ići u zatvor ukoliko u narednih godinu dana ne ponovi krivično delo. Međutim, ako joj se dogodi da je policija ponovo uhvati kako kupuje drogu, moraće da provede tri meseca u zatvoru - objašnjava sagovornik Kurira iz suda.Supruga Marka Bulata, podsetimo, privedena je 11. septembra u velikoj policijskoj akciji u kojoj su lisice stavljene desetinama narko-dilera, silovatelja i pljačkaša. Navodno, inspektori su pratili dvojicu dilera koji su u njeno poštansko sanduče ubacili paketić sa oko dva grama droge. Sačekali su da vide ko je kupac i tada je Bulatova supruga privedena.

- Zbog sumnje da je posedovala drogu, ona je privedena, ali nije joj određen pritvor, već je puštena na slobodu. Krivična prijava ipak je podneta, ali u redovnom postupku, koji se protiv nje vodio zajedno sa postupkom protiv dvojice dilera - objašnjava naš sagovornik.Branio ženuMarija Nikolić i Marko Bulat, podsetimo, demantovali su da je supruga poznatog pevača bila akter afere „kokain“.- Zašto bi bila saslušana kad ništa nije uradila? Marija je odrasla u 38. bloku na Novom Beogradu, gde sam živeo samo godinu dana, i znam da se droga prodaje na svakom koraku. Smešne su te fore da ti kao neko ubacuje kokain u sanduče. Pa danas bilo ko može nešto da ti tutne u sanduče i pozove policiju. Mnogo su čudne okolnosti za gram-dva. Da je bar bilo nekoliko kilograma, pa da ispadnem šmeker u društvu - govorio je Bulat u izjavama u kojima je demantovao da je njegova supruga bila na meti tokom jedne od najvećih policijskih akcija u Srbiji.

OVAKO JE GOVORIO MARKO BULAT„MOJA ŽENA NIJE VIDELA DVA GRAMA BELOG“- To što me je neko povezao s drogom je veća naučna fantastika od mojih „Ratova zvezda“. Moja supruga nikad nije bila privođena, niti je u životu videla dva grama belog.- To je nešto plaćeno još pre godinu i po dana, kampanja protiv moje supruge od nekog iz njene prošlosti. Taj neko nije mogao da prihvati da se u njenom životu pojavio neko bolji i lepši.- Više ne znaš ni kako da se braniš, ljudi kažu da što se više braniš, više si kriv, kad ćutiš, opet si kriv, ne znaš kako da se ponašaš.- Danima proživljavam golgotu zbog lažnih optužbi da se supruga i ja drogiramo i da smo naručivali narkotike.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track