ĆERKA ASTROLOGA ZLATKA ZLATKOVIĆA: Tata je osetio da će umreti!
Foto: Privatna Arhiva

Porodica u šoku

ĆERKA ASTROLOGA ZLATKA ZLATKOVIĆA: Tata je osetio da će umreti!

Crna Hronika -

Katarina Zlatković, koja je i sama povređena u saobraćajnoj nesreći u Mađarskoj, pre udesa sa ocem provela tri dana u Beču

NOVI SAD - Još nisam svesna šta se dogodilo i da više nikada neću videti svoga taticu. Sedela sam iza tate, kada sam čula brata, koji je viknuo: „Pazi.“

Samo sam zatvorila oči i osetila jak udarac. Kada sam otvorila oči, izvlačili su nas iz kola. Pogledala sam tatu, videla da leži na asfaltu. Tad je bio živ. Reanimirali su ga... Teško mi je mnogo. A onda su nas odveli u bolnicu.Ovim rečima opisuje tragediju Katarina Zlatković, ćerka poznatog astrologa Zlatka Zlatkovića, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Mađarskoj kada je na njegov automobil u punoj brzini naleteo „audi“.Skupljajući snagu, Katarina, koja je i sama lakše povređena u udesu, priča da je odmah po prijemu u bolnicu pitala za tatu.

- Rekli su mi da, nažalost, nije izdržao, da je preminuo u bolnici. Tokom ta tri dana koliko smo proveli zajedno, uh, ne mogu da zamislim da nam je to bio poslednji put. Moje povrede su mizerne naspram onog što osećam zbog gubitka tate - plačljivim glasom kaže Katarina.Poslednji trenuciKako dalje kaže, nastradali astrolog je poslednjih godinu dana imao običaj da započne tako neku priču „Šta“, „Ako“...- Ali nikada mu nismo dali da do kraja kaže. Nismo mogli da pomislimo da ćemo ga izgubiti - govori Katarina.Zlatkov rođeni brat Miša Zlatković, poznatiji kao Miša Mačak bend, čim je čuo za nesreću, otišao je u Mađarsku.- Zlatko je pre pogibije tri dana bio u Beču, radio je horoskope. Kada je završio te horoskope, u ponedeljak oko podneva krenuli su nazad. Kada su bili blizu Đera, videli su putokaz za Bratislavu i Zlatku je palo na pamet da odu tamo - priča Miša. Kod Đera su našli radnju i kupili cigarete.Nije stigao da ukoči- Krenuli su nazad ka auto-putu. Izlazili su iz neke sporedne ulice. Nije stigao da ukoči! I pri izlasku na glavni put Vule mu viče: „Tata, pazi, kao, ejjjj“, ali to su, kako on kaže, sekunde. Ali u njegov auto „opel astru“, direktno u vozačevo mesto, pod punom brzinom je udario „audi“. To mi je sve pričao Vule - a nama priča Miša.Saška, Zlatkova bivša žena, otišla je u Đer jer su juče njenog sina Vuleta pustili iz bolnice.- Iako razvedeni, bili su u dobrim odnosima. Ona je sada otišla po sina i kad se vrati, ponovo će otići s pogrebnicima po Zlatkovo telo. Mnogo je potresena, mnogo ga je volela, nikada nikome nije bilo jasno zašto su se razveli - kaže brat nastradalog astrologa.

Počivaće pored ocaBIĆE SAHRANJEN U NOVOM SADUAstrolog Zlatko Zlatković biće sahranjen pored oca u Novom Sadu.- Sahrana će biti u ponedeljak. Brinem da li će mi majka ovo izdržati. Mnogo je bolesna, od opake bolesti. Kada sam je nazvao iz Mađarske, rekao sam joj: „Spaso... Zlatko“, i zaćutao. Samo me je pitala: „Nije valjda“ i onda se onesvestila - kaže Miša Zlatković.

Srbiji su zvezde naklonjenePREDVIDEO PROCVATZlatko Zlatković uradio je krajem prošle godine prognozu za 2016. On je naveo da će uslediti porast standarda, jačanje dinara, povećanje penzija, plata, prihoda i stabilnosti.- Kao oaza u pustinji, Srbija se približava kraju tridesetogodišnje karme koja nas je potpuno iscrpela na svaki način. Svi ćemo konačno osetiti boljitak i dolazak dobrog i stabilnog vremena. Privreda će jačati, kao i ekonomija, a dolaziće i više stranih investitora - naveo je Zlatković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track