ĆERKA UBIJENE PEVAČICE OBELEŽILA VASKRS: Nedostaje mi farbanje jaja sa mamom

Tuga u Borči

ĆERKA UBIJENE PEVAČICE OBELEŽILA VASKRS: Nedostaje mi farbanje jaja sa mamom

Crna Hronika -

Sećam se kako mi je mama pevala dok smo spremale uskršnju trpezu, mnogo smo volele ovoj praznik, priča Jana, čija je majka ubijena 2016.

BEOGRAD - Uskrs je za mamu i mene uvek bio najradosniji praznik. Najviše sam volela da farbamo jaja. Tužna sam što moja majka više nije s nama, ali je nikada neću zaboraviti, rekla je za Kurir Jana Marjanović (6), čija je majka Jelena ubijena 2. aprila prošle godine.Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice, kaže za Kurir da sa ćerkom Janom uskršnje praznike proslavlja u porodičnom domu u Borči. On se rado seća kako je izgledala njihova uskršnja bajka.

ZLOČIN KOJI JE OBELEŽIO 2016. GODINU: Ovo je hronologija najmisterioznijeg ubistva u Srbiji!Žive od sećanja- Moja Jeca je bila prava domaćica. Na Veliki petak je ranom zorom išla u nabavku na pijacu. Zatim su ona i Jana farbale jaja i za to vreme su pevale. Radost i sreća su ispunjavale naš dom. Nakon porodičnog ručka i tucanja jajima, odlazili bismo kod pokojne tašte Zorice, a zatim u parkić, gde se Jana igrala sa drugarima. Nažalost, ta idila je prekinuta, pa sada moja ćerka i ja živimo od sećanja - kaže Zoran.Ipak, on je našao način kako da usreći naslednicu kojoj majka sve više nedostaje. Njih dvoje su proveli ceo dan u prirodi. Zoran je ćerki kupio venčić i s punom korpom jaja nekoliko sati su proveli van kuće.

AGONIJA JOŠ TRAJE Zoran Marjanović: Jelenin ubica već 11 meseci na slobodi!

Korpa puna zeka od tate

Ekipa Kurira pridružila im se u parkiću u Borči.Čim nas je ugledala, mala Jana nam se pohvalila korpom punom jaja.- Pogledajte šta mi je tata kupio! Punu korpu zeka, a i venčić od prirodnog cveća mi se mnogo sviđa. Imam dovoljno jaja da pobedim tatu, baku, deku, brata Uroša i strica Miloša. Mnogo sam tužna što mama nije s nama, ali znam da me ona gleda i čuva sa neba. Nas dve smo se najviše radovale Uskrsu. Sećam se kako smo farbale jaja, trčale u parku, kako me je ljuljala na ljuljašci i kako mi je pevala pesmice. Nikada neću zaboraviti moju mamu - završava Jelenina naslednica.

REŠENO UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: DNK na tangama otkrio UBICU PEVAČICE!

Zoran MarjanovićVIŠE SE NE RADUJEM PRAZNICIMAZoran Marjanović objašnjava da je prestao da se raduje praznicima jer je, kako kaže, njegovo srce obojeno u crno onog trenutka kada je saznao da njegova životna saputnica zverski ubijena, a da je zločinac i dalje na slobodi.- Za mene nijedan praznik više ne može da bude lep i radostan. U mom životu to je dan kao i svaki drugi - tmuran i siv. Jedina svetla tačka mi je ćerka, zbog koje se trudim da budem nasmejan. Jana se kao i svako dete raduje Uskrsu i ja želim da joj praznik učinim radosnim - kaže Marjanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track