CIRKUS NA SUĐENJU ČUMETU: Zovite Hitnu, nije mi dobro
Foto: Nebojša Mandić

Ljubiša Buha na suđenju za ukradeni „ferari“

CIRKUS NA SUĐENJU ČUMETU: Zovite Hitnu, nije mi dobro

Crna Hronika -

On je 11 meseci u pritvoru, i to zbog „ferarija“ koji je policija oduzela njegovoj ženi, protestovao je advokat Đukanović

BEOGRAD - Ljubiša Buha Čume, kome se sudi zbog falsifikovanja dokumenata za ukradeni „ferari“, kao i pretnje supruzi Ivani Buhi i pripadnicima njenog obezbeđenja, juče je prekinuo suđenje jer je tražio da ga hitno pregledaju doktori pošto ga „zamenik tužioca dekoncentriše jer mu upada u reč“.

- Kaznite tužioca, nije dobio reč, a ustao je i govorio. Zbog njega ne mogu da pratim suđenje, izgubio sam koncentraciju. Hoću da idem kod lekara, sada se više ne osećam dobro. Moram kod lekara - bio je odlučan Ljubiša Buha, pa je saslušanje sudskog veštaka, koje je bilo planirano za juče, prekinuto.S obzirom na to da se suđenje iz bezbednosnih razloga održava u sudnici u Okružnom zatvoru u Bačvanskoj ulici, Ljubišu Buhu pregledali su zatvorski lekari. Oni su mu dali terapiju, kako bi poboljšali koncentraciju optuženog, ali se on posle pola sata suđenja ponovo požalio da ga zamenik trećeg osnovnog tužioca dekoncentriše.Inače, Buha je prethodno suprugu, od koje se razvodi, optužio da laže i sudiji dostavio dokumente koji navodno dokazuju da je pila antidepresive, iako ona tvrdi da nije.Njegov branilac, advokat Zdravko Đukanović je od tužilaštva i suda zatražio da se postupak protiv Buhe obustavi.- On je 11 meseci u pritvoru, i to zbog „ferarija“ koji je policija oduzela njegovoj ženi - protestovao je Đukanović, ali je nastavak suđenja zakazan za 7. oktobar.

J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track