BATINAŠ: Ćemo pesnicama tukao devojku!
Foto: Dragan Kadić

Pevač saslušan u policiji

BATINAŠ: Ćemo pesnicama tukao devojku!

Crna Hronika -
Amel Ćeman (35) juče saslušan u policiji zbog sumnje da je krajem aprila bezobzirno pretukao devojku koja je bila na proslavi njegovog rođendana

BEOGRAD - Pevač Amel Ćeman, poznatiji kao Ćemo (35), pretukao je devojku koja je u jednom beogradskom kafiću u Ulici kneza Miloša bila gošća na proslavi njegovog rođendana! Iako se incident dogodio 24. aprila u ranim jutarnjim satima, Ćemo je tek juče saslušan jer policija nije mogla da mu uđe u trag puna dva meseca!- Policija je pokušavala pet ili šest puta da ga pronađe na fiktivnoj adresi u Zemunu, ali od njega nije bilo ni traga - kaže izvor Kurira iz istrage. Kako navodi, kada se juče konačno pojavio na saslušanju, pevač je pokušavao da ostavi utisak zbunjenog čoveka, koji prvi put čuje za incident.Negirao optužbe- Tvrdio je da nije tačno da je povredio devojku. Izjavio je da njene optužbe nisu tačne i da je nikada nije udario, što je u suprotnosti sa onim što su ispričali svedoci - kaže izvor iz istrage.Kako navodi, pevač nije zadržan posle saslušanja, ali će protiv njega Prvom osnovnom tužilaštvu biti podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja, za koje je zaprećena kazna do pet godina zatvora.Osim izjave devojke, koja je ceo slučaj i prijavila policiji, Ćema je demantovao i očevidac koji je te noći bio u lokalu.

Policija ga  jedva pronašla...  Amel Ćeman
Policija ga jedva pronašla... Amel Ćeman

- Devojka je došla sa još nekoliko drugarica i voditeljem Vladom Stanojevićem. Priključili su se Ćemu i njegovom društvu u separeu. Bili su veseli, Ćemo je te noći čak i pevao za svoje društvo, sve dok nije izbila svađa između dve devojke. Nisam siguran, ali mislim da su se posvađale zbog pesme - priča sagovornik Kurira.Sledeće što je mogao da čuje je, kako kaže, da je Ćemo preko mikrofona vikao: „Šta mi dovodiš te k... e, marš napolje, vodi ih napolje.“- Nekoliko devojaka krenulo je ka izlazu, ali je Ćemo krenuo za njima. Utrčale su u automobil, ali pošto je uplašena devojka kolima zakačila drvo i zaustavila se, on ih je sustigao, otvorio vrata vozača i udario je pesnicom u glavu. Nakon toga ju je još nekoliko puta udario, krenula joj je krv iz nosa, bila je mnogo uplašena. Ćemo je pun besa šutirao kola - navodi naš sagovornik.

Incident... Kafić u kom se pevač iživljavao nad devojkom
Incident... Kafić u kom se pevač iživljavao nad devojkom

Vlada mirno gledaoOčevidac incidenta koji je otpočeo u kafiću nije mogao da kaže šta je tačno isprovociralo pevača da tako burno reaguje.- Svi prisutni gosti bili su šokirani njegovim ponašanjem, naročito jer je devojka došla u društvu njegovog prijatelja Vlade Stanojevića. On je čitav incident mirno posmatrao - dodaje on.Inače, u jednom razgovoru za medije Ćemo je ranije izjavio da je protivnik nasilja, naročito nad ženama:- Protivnik sam batina, a pogotovo udariti žensko, i to na javnom mestu, e to mi je stvarno dno - govorio je tada Ćemo.

DrugoviI STANOJEVIĆ PREBIO VERENICUInteresantno je da se upravo i Stanojević dva meseca pre nego što je Ćemo pretukao devojku našao u središtu skandala zbog batinanja tadašnje devojke. Podsetimo, Ana Marija Žujović u februaru je voditelja optužila da ju je krvnički pretukao, zbog čega je protiv njega u toku istraga. Ćemo tada nije javno komentarisao batinanje, ali je navodno isticao „da je uz Vladu, kao prijatelj“! Kao i Ćemo, i Stanojević je tada tvrdio da Ana Mariju nije udario.

Slagao bez blamaĆEMO: NISAM BIO U POLICIJINije tačno, nisam bio u policiji, niti me je policija tražila. Ako me budu zvali, ispričaću šta se dogodilo - izjavio je juče Amel Ćeman za Kurir. On je ostao pri tvrdnji da juče nije bio u stanici policije čak i kada smo mu saopštili da smo ga fotografisali pri ulasku u policijsku stanicu Savski venac i izlasku iz nje.

KURIR KUVAR: Piletina koja se lepi za prste

Novi KUVAR – FINO, A JEFTINO, zbirka isprobanih recepta i saveta vrhunskih kulinara na kioscima je uz Kurir i ovog četvrtka

Bakina pileća supica, karabataci u susamu, paprikaš s noklicama ili pile na seoski način - sve su to jela kojima niko od ukućana neće moći da odoli, a još ako dodate slatkiše sa kupinama - imaćete pravu gozbu.

Pevačica Goga Sekulić mora da pazi šta jede, a čitaocima Kuvara otkriva svoju tajnu za dobru liniju iako joj je omiljeni slatkiš torta sa jagodama i ananasom.

Nedeljni meni predlaže Uroš Knežević, šef kuhinje hotela Zepter, dok onima koji ne mogu da odole testu predlažemo da naprave prave meksičke tortilje.

Kulinarske veštine mogu da savladaju i početnici uz savete stručnjaka koje meso i kako da pripreme dinstanjem.

I u ovom broju proverite da li ste možda baš vi osvojili 1.000 dinara za recept najukusnijeg jela ili saznajte kako da dobijete vrednu kuhinjsku vagu.

Ne propustite Kuvar Fino, a jeftino - svakog četvrtka u Kuriru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja