HAPŠENJE BRATA SESTARA DABOVIĆ: Kokain krio u torbici sa Olimpijade u Riju!

Narko-diler u poznatoj sportskoj porodici

HAPŠENJE BRATA SESTARA DABOVIĆ: Kokain krio u torbici sa Olimpijade u Riju!

Crna Hronika -

Milana Dabovića (29) iz Herceg Novog, rođenog brata košarkašica Milice i Ane, policija uhapsila kod Brankovog mosta posle filmske potere centrom Beograda

BEOGRAD - Milan Dabović (29), košarkaš iz Herceg Novog, rođeni brat proslavljenih srpskih košarkašica Ane i Milice Dabović, uhapšen je juče po podne u munjevitoj akciji policije koja je izvedena na potezu od Pop Lukine ulice do Brankovog mosta.

Kako saznajemo, kod Dabovića je pronađeno 2,37 kilograma kokaina!

Jake policijske snage blokirale su juče centralni deo Beograda i na Brankovom mostu zaustavile automobil „smart“ švajcarskih registarskih oznaka, za čijim volanom je bio Milan Dabović. Prema nezvaničnim informacijama, Dabović je tada pokušao da pobegne, međutim, njega su u toj nameri osujetili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i ubrzo ga uhapsili. Kod njega su nakon pretresa nađena dva paketa u kojima je bila droga.Pola sata potere- Stanujem na Novom Beogradu i dok sam vozila ka Brankovom mostu, videla sam veliki broj policajaca koji su blokirali ulicu i nismo mogli da prođemo. To je trajalo nekih pola sata. Mnoge je to uznemirilo jer nismo znali šta se dešava, ali smo uskoro saznali da je uhapšen neki muškarac za kojim je policija tragala zbog droge - rekla je za Kurir jedna žena očevidac i dodala da je sve izgledalo kao na filmu, ali da je sve uspešno izvedeno.Hapšenje Milana Dabovića su izveli pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala posle višemesečnog rada. Osumnjičeni Dabović će uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Inače, Milan je oženjen i ima maloletnog sina.Sestre zanemele od šokaPozvali smo i Milanovog oca Milana Dabovića, koji nam je rekao da nema pojma da mu je sin uhapšen:- Prvi put čujem da je moj sin uhapšen. U Herceg Novom imate najmanje 15 Milana Dabovića.Milica i Ana Dabović nisu odgovarale na pozive i poruke novinara Kurira. One su, kako saznajemo, zanemele od šoka.

Robija 11 godinaROĐAK MARKO DABOVIĆ OSUĐENI ČLAN ŠARIĆEVOG NARKO-KLANA Rođak Milana Dabovića Marko Dabović osuđen je na 11 godina zatvora u julu 2015. kao pripadnik narko-klana Darka Šarića. On je uhapšen 2011. u Beogradu zbog sumnje da je deo Šarićevog klana. Tužilaštvo za organizovani kriminal teretilo je Marka da je prao novac tako što je oko dva miliona evra od prodaje kokaina ulagao u građevinska preduzeća u Srbiji, te je tako i počeo izgradnju tri višespratnice u Beogradu.

Marihuana još jedno hapšenje u prestonici HRVATSKI DRŽAVLJANIN PAO SA 54 KG DROGEHrvatski narko-bos Dalibor Banjac (31) uhapšen je juče u Beogradu zbog sumnje da se bavi preprodajom droge. Policija je u njegovom štek-stanu na Altini našla čak 54 kilograma marihuane, dva kilograma amfetamina, 800 grama kokaina, čija se vrednost na uličnom tržištu procenjuje na 30 miliona dinara. Kako saznajemo, Banjac, koji je hrvatski državljanin, i ranije je osuđivan zbog trgovine drogom.M. I.

U štampanom izdanju KURIRA pročitajte:

CECA ŠOKIRALA: Arkan je kriminalac kao Don Korleone!

MODNI TREND: Dikaprio i Kolin Farel kopirali Radovana Karadžića

ĐAKON NENAD ILIĆ ZA KURIR: Terorišu nas gej paradama

SRAMOTA RATARA: Šargarepu i krompir peru u fekalijama!

EKSKLUZIVNO: Mrkonjić obećao posao Šabanovom sinu, a dao ga Bekutinom

IZBEGAO PAPARACE: Vlado Georgiev krišom izveo ženu iz porodilišta

DVOSTRUKA IGRA Vulin: Građani debelo plaćaju Jankovića, a on vodi kampanju

KAO ZAPETE PUŠKE: Opozicija podržala Vučića, hoće spajanje izbora u maju

HEROINA Borislava Perić Ranković: Teret je preklopio u stolarskoj radnji, a sad ređa medalje!

Poklon dodatak

DANAS UZ KURIR: Pobedite glavobolju i bol u zglobovima!

Svake subote u dodatku Vaš Lekar dobijate korisne savete kako da rešite ili ublažite zdravstvene probleme

U današnjem izdanju saznaćete kako da najbrže nađete uzrok glavobolje i najefikasniji način da je se rešite.

Pored toga, otkrivamo kako izlečiti bol u zglobovima, kako navesti izbirljivo dete da počne da jede te kako alkohol utiče na alergiju.

Uz Kurir ste uvek na dobitku!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track