CRNA SREDA: Otac poginuo, sin povređen dok su menjali gumu!
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Serija saobraćajnih nesreća na putevima u Srbiji

CRNA SREDA: Otac poginuo, sin povređen dok su menjali gumu!

Crna Hronika -

Miroslav Stanić (46) naleteo „fijatom 500L“ kod Beške na Veljija Plavca (40) i usmrtio ga, njegov sin Erdnan Plavc (18) teško povređen

Velji Plavc (40) iz Novog Sada poginuo je juče na auto-putu Novi Sad - Beograd kod mosta Beška, dok je njegov sin Erdnan (18) povređen kad je na njih, dok su u zaustavnoj traci menjali gumu, naleteo „fijat 500L“ koji je vozio njihov sugrađanin Miroslav Stanić (46).Udes kod Beške samo je nastavak serije udesa koji su se juče dogodili na putevima u Srbiji u razmaku od nekoliko sati.Pokosio ih „fijatom“- Velji je vozio kombi kad mu je pukla guma. S obzirom na to da nije mogao sam da je promeni, pozvao je sina da dođe kolima. Erdnan se parkirao iza njega, odnosno iza kombija, a sin je postavio trougao u zaustavnoj traci. Međutim, vozač „fijata“ skrenuo je u zaustavnu traku i punom brzinom prvo udario u automobil, koji se zakucao u kombi, a „fijat“ se potom odbacio na Veljija i njegovog sina. Veljija je na licu mesta preminuo, a sina su odmah kolima Hitne pomoći prebacili u Dečju bolnicu - objašnjava naš izvor.Sabri Plavci kaže da je njegov brat od strica Velji krenuo kombijem za Novi Pazar kako bi obavio neki posao.Ostavio troje dece- Velji ima još dva sina i ćerku, kao i suprugu, koji ne mogu da prihvate da su izgubili glavu porodice. Oni su živeli na Kosovu, gde su prodali kuću i došli u Novi Sad da žive. Velji ima četiri brata, koji rade u inostranstvu, kojima smo već javili šta se dogodio i oni su odmah krenuli ovamo - kaže Sabri.Inače, ovo je juče bila četvrta saobraćajna nesreća na području Novog Sada. U dva lančana sudara na auto-putu kod Kaća, u kojima je učestvovalo šest vozila, povređeno je sedmoro ljudi. Treća nesreća desila se pola sata nakon druge u Rumenačkoj ulici. Žena stara 44 godine teško je povređena kad je na nju naleteo auto.S. S.

Udes na Mostu na AdiKONJ NAPRAVIO KARAMBOL!Jedna osoba je teže povređena, dok su dve zadobile lakše povrede u udesu na Mostu na Adi u Beogradu, u kojem su učestvovali zaprežno vozilo i dva automobila. Nesreća se dogodila u 7.40 časova, u smeru ka Novom Beogradu. Povređena žena stara 30 godina prevezena je u Urgentni centar, a povređena su i dva muškarca stara oko 50 godina. Konj koji je učestvovao u nesreći nije povređen, kao ni vozač zaprežnog vozila.

Bubanj potokAUTO SE ZAKUCAO U BANKINUDve osobe teško su povređene juče na auto-putu Beograd-Niš, kod naplatne rampe Bubanj potok, u smeru od Vrčina ka Beogradu. Nesreća se dogodila kad se automobil zakucao u zaštitnu ogradu između dve kolovozne trake.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track