CRNA SREDA U SRBIJI: Pet tragedija u jednom danu!

Za 24 sata u Srbiji stradalo pet ljudi, jedna osoba u kritičnom stanju

CRNA SREDA U SRBIJI: Pet tragedija u jednom danu!

Crna Hronika -
Policajac Dejan Stojiljković (36) zbog ljubomore službenim pištoljem ubio bivšu devojku Jelenu Šindrić (29) u kolima njenog sadašnjeg dečka Branka Kokovčića (25)

POŽAREVAC - „Nemoj, molim te“, rekla je Jelena Šindrić (29) bivšem dečku policajcu Dejanu Stojiljkoviću (36), a potom su odjeknula tri pucnja. Jedan ju je pogodio u grudi, a dva u levi deo stomaka.

Pala je na sedište kola i umrla, a Stojiljković je pobegao.Ovako je Branko Kokovčić (25) iz Požarevca opisao tragediju koja se dogodila ispred njegove porodične kuće u Požarevcu juče oko tri sata ujutro, kad je Stojiljković iz službenog pištolja ubio njegovu sadašnju, a svoju bivšu devojku Jelenu. Stojiljković se sam predao policiji i određeno mu je policijsko zadržavanje. Motiv ubistva je, kako nezvanično saznajemo, ljubomora, a da tragedija bude veća, sumnja se da je Šindrićeva bila trudna oko tri meseca.Pretio joj ubistvomKokovčić za Kurir kaže da je s Jelenom bio u vezi četiri meseca i da su planirali porodicu.- Pričala mi je da joj je Dejan govorio da će je ubiti, ali ona nije verovala u to. Te večeri radili smo u kafani koju je nedavno otvorio moj očuh Tomislav Jović. Bila je proslava povodom 8. marta. Iz kafane smo izašli oko dva ujutro. Stao sam kolima ispred kapije. Jelena je prva izašla iz kola, čuo sam da je rekla: „Nemoj, molim te“, ali nisam video kome se obraća. Izašao sam i ja i video Dejana s uperenim pištoljem. Istog trenutka odjeknuli su pucnji - navodi Branko i dodaje:- Jelena je pala na suvozačevo sedište, a Dejan je pobegao. Prišao sam joj, ali ona nije davala znake života. Umirala mi je pred očima, a ništa nisam mogao da uradim. Otrčao sam do kuće i zvao očuha. Obavestili smo Hitnu i policiju i vratili se do kola - kaže Branko.Na njegovu priču nadovezuje se njegov očuh, koji je naveo da Jelena uopšte nije imala puls.- Branko se zbog stresa onesvestio pored kola - kaže očuh.Prema njihovim rečima, sumnjali su da je Jelena bila trudna oko tri meseca.- Nisam siguran da je trudna jer nije bila kod lekara, ali u svakom slučaju biće utvrđeno na obdukciji. Planirali smo zajednički život ali... - kaže slomljen od bola Kokovčić.

Sadašnji momak Branko Kokovčić:
Sadašnji momak Branko Kokovčić:

Tri meseca trudnaUbijena Jelena Škindrić iza sebe ima jedan brak i ćerkicu staru 11 godina. Udala se dok je bila maloletna. Nakon nekoliko godina ostavila je muža i ćerku. Dejan Stojiljković je takođe bio oženjen i ima osmogodišnju ćerku.Dušanka, njegova majka, kaže za Kurir da ne zna šta se tačno dogodilo.- Dejan me je zvao telefonom, rekao je: „Napravio sam glupost, ubio sam Jelenu.“ Bila sam u šoku. Potom je došao kući i ostavio mobilni telefon. Kazao je da ide da se prijavi u policiju. Uplašila sam se da sebi ne oduzme život, kazao mi je da ne brinem. Kako mogu da ne brinem - priča potresena majka.Prema njenim rečima, Dejan i Jelena su bili u vezi oko šest godina i zajedno su živeli u Dejanovoj kući.- Živimo u odvojenim kućama. Obraćala mi se samo službeno. Nisam znala šta se pod njihovim krovom dešava. Otišla je od njega u novembru. Bila je u Beču. Navodno, udala se zbog papira, pa se vratila i valjda je tada počela vezu s Brankom. Ne bi me čudilo ni da je istovremeno bila u vezi s tim Brankom i s mojim Dejanom - kaže Dušanka i nastavlja:

Mesto tragedije... Kuća ispred koje je Dejan ubio Jelenu
Mesto tragedije... Kuća ispred koje je Dejan ubio Jelenu

Upropastila mu brak- Jelena je bila čudna, nije razgovarala s roditeljima. Naterala je mog Dejana da ostavi ženu i upropastila mu brak. Ne branim ga, nije trebalo da je ubije, ima žena na ovom svetu koliko hoćeš. Nije jedina. Ovako je uništio život i sebi i svom detetu - priča majka.Jelenine roditelje, oca Slađana Andrejića i majku Vesnu, nismo uspeli da nađemo u njihovoj porodičnoj kući u Majilovcu, ali kako su nam komšije rekle, oni s njom nisu bili u dobrim odnosima, a da im je ćerka ubijena, saznali su od Brankove majke.

Hronologija* novembar 2014 - Zoran Stanković ubio je bivšu devojku Aleksandru Lazić,pa pucao sebi u glavu. * oktobar 2013 - Vladan Sekulić ubio suprugu Svetlanu, a zatim se ubio.* januar 2009 - Goran Simić ubio bivšu devojku Vesnu Marjanović u Valjevu.* novembar 2005 - Hajdin Hasanaj ubio devojku Dajanu Žigić, a potom se ubio.

Bez mrljeUBICA TIH I MIRANDejan Stojiljković je saobraćajni policajac saobraćajne ispostave u Požarevcu i kako nam je rečeno, nije imao ni prekršajne ni krivične prijave.- Dejan je dobar i pošten kolega. Miran, tih i povučen. Svi smo se iznenadili, nikada nije pravio probleme - rekle su Stojiljkovićeve kolege.

Slučaj nestalog dečakaROĐAKA MARINE ANDREJIĆPorodica Jelene Šindrić dospela je u javnost 2010, kad je Marina Andrejić bila osumnjičena za ubistvo sina Ðorđa (13). Naime, Jelena i mali Ðorđe su brat i sestra od stričeva. Podsetimo, Marinu je nakon dve godine Apelacioni sud oslobodio optužbe za ubistvo sina.

KURIR VAM POKLANJA NARODNI KUVAR: Spremite ukusni desert sa bananom

Lako se sprema a još lakše jede

Novi Kurir Narodni kuvar vam donosi recepte za pripremanje poslastica sa bananama od kojih će vam poći voda na usta.

Poznata voditeljka Dragana Katić otkriva da obožava musaku od zelja.

Ne propustite NARODNI KUVAR - svakog četvrtka u Kuriru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track