CRNI DAN U VRANJU: Dvoje izvršilo samoubistvo, muškarac popio etiol
Foto: Marina Lopičić/Ilustracija

Serija samoubistava

CRNI DAN U VRANJU: Dvoje izvršilo samoubistvo, muškarac popio etiol

Crna Hronika -

VRANJE - Jedan muškarac i jedna žena oduzeli su sebi u subotu život vešanjem, dok je stariji čovek iz sela Vlase pokušao da se ubije tako što je popio etiol, potvrđeno je u vranjskoj policiji.

Portparol vranjske policije Dragan Stamenković kaže da ta institucija ne daje informacije o samoubistvima, ali potvrđuje da je neobično da se u jednom danu evidentiraju tri slučaja.

Najpre je oko podneva policiji prijavljeno da je u vinogradu u selu Balinovac pronađeno je beživotno telo Ljiljane Antanasijević (57). Kako nezvanično saznajemo, reč je o ženi koja je imala psihičkih problema.

Oko 17 sati policajac Ivica Spasić (39) takođe vešanjem oduzeo je sebi život u porodičnoj kući u Vranju. Za sobom je ostavio suprugu i troje dece.

Dragan Veličković (57) pomoćni radnik u mesnoj zajednici Vlase, popio je etiol i na taj način pokušao sebi da oduzme život.

Na sreću lekari urgentne medicine uspeli su da se izbore za njegov život, odakle je transportovan u niški Klinički centar. Kako pričaju meštani reč je o čoveku koji je bio sklon alkoholu i koji je više puta prijavljivan zbog nasilja u porodici.

(Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track