ČUDNO: Misterija Jelenine modrice
Foto: Privatna Arhiva

Ubistvo u Borči: Pojavili se snimci sa slave Marjanovića

ČUDNO: Misterija Jelenine modrice

Crna Hronika -

Na jednom snimku Jelena Marjanović ima veliku masnicu na levom obrazu, a na drugom sa iste slave pevačica nema ni ogrebotinu na tom mestu

BEOGRAD - Na društvenim mrežama juče se pojavio snimak pokojne pevačice Jelene Marjanović Krsmanović sa porodične slave četiri meseca pre njenogubistva.

Na njemu se vidi da Jelena ima veliku modricu na levom obrazu. Međutim, na drugom snimku sa te slave ona peva suprugu Zoranu i nema masnicu na tom istom mestu!Na prvom snimku, koji traje oko dva minuta, vidi se Nada Topčagić kako peva, kao i brojni prijatelji i rođaci ove porodice. U jednom trenutku se pojavljuju i Zoran Marjanović u svetloj košulji, njegova majka Zorica i njihova kuma.

Potom se na nekoliko sekundi u kadru pojavljuje i Jelena. Ima raspuštenu kosu, nosi crnu usku majicu s kratkim rukavima. Na njenom levom obrazu vidu se velika crvena masnica.

DRUGI SNIMAK SA ISTE SLAVE - Nema modrica... Jelena nema povredu na licu
DRUGI SNIMAK SA ISTE SLAVE - Nema modrica... Jelena nema povredu na licu

Masnica nestala

Na drugom snimku sa iste slave, koji traje minut i 22 sekunde, Jelena sve vreme peva suprugu Zoranu, koji sedi u društvu jednog rođaka u takođe svetloj košulji. Pored njih sedi i Nada Topčagić. Jelena je u istoj crnoj majici, ima uvijenu kosu i nema masnicu na levom obrazu!Snimci su juče preplavili društvene mreže i izazvali brojne negativne komentare, a ima i onih koji Zorana optužuju da je prebio svoju suprugu.- Sve je izmišljeno, to je foto-montaža! Nije istina da sam tukao Jelenu, na nju ni prašina nije pala, a kamoli moja ruka. Nikad je nisam udario! Pa na slavi je bilo 100 ljudi, kako je to moglo da ostane neprimećeno. Ovo je prevršilo svaku meru! Ostalo je još samo da mi stave vampirske zube šta se sve pisalo o meni - rekao je juče za Kurir Zoran Marjanović.I Nada Topčagić, dugogodišnja prijateljica porodice Marjanović i Jelenina koleginica, tvrdi da Zoran nikad nije tukao Jelenu.Nada: Zoran je nije tukao- Bila sam na toj slavi, čak sam i pevala. To joj je bila poslednja slava. Jelena se mnogo trudila da je dobro pripremi. Bila je veoma raspoložena. Nisam primetila nikakve modrice, niti bilo šta neuobičajeno. Ako ih je i imala, možda se negde slučajno udarila. Bila sam veoma bliska s njom i sigurno bi mi rekla da ju je Zoran tukao. Bila mi je kao ćerka. Ma rekla bi mi, ne bi ona to trpela. Jelena je bila veoma bliska sa Zoranom. Mnogo su se voleli - kaže Nada za Kurir.Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila ove godine, dok je trčala po nasipu u Crvenki. Telo pevačice otkriveno je posle dvadesetočasovne potrage u kanalu pokraj nasipa.

VMA Nada Topčagić posetila Zoricu KrsmanovićZORICA JE SVA ŽUTA, BUNCA I TRAŽI ĆERKU!Pevačica Nada Topčagić juče je posetila Zoricu Krsmanović, Jecinu majku.- Prebacili su je hitno iz Gradske bolnice na VMA. Sva je jadna žuta, nenormalno žuta. Ona jadna nema snage, jedva priča, pitala me je i za unuka - rekla je Nada za Kurir. Ona dodaje da Zorica živi za to da sazna ko je ubica.- Jelena je nju pazila a sada nema ko. Ostala joj je samo Jana. Malecka misli da joj je baka u banji i traži svaki dan da dođe i spava pored nje - rekla je Nada. Pevačica je navela da je zet Zoran posećuje i brine o njoj.J. C. S - N. G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track