ČUDOM PREŽIVEO NAPAD U JAGODINI: Zalegao u poslednji čas i izbegao rafal!
Foto: R.R

Sačekuša za žestokog momka

ČUDOM PREŽIVEO NAPAD U JAGODINI: Zalegao u poslednji čas i izbegao rafal!

Crna Hronika -

Ubistvo je planirano profesionalno, ali je napadač bio amater, pa je pogodio Darka Stanojlovića u rame i debelo meso

JAGODINA - Darko Stanojlović (44), zvani Pop, iz sela Krušara kod Jagodine uspeo je da u poslednji čas izbegne kišu metaka i zalegne kada je napadač na njega ispalio 23 metka, od kojih ga je pogodilo osam! Darko se oporavlja u bolnici, a policija traga za napadačem.Na Stanojlovića je u ponedeljak naveče iz sačekuše ispred supermarketa napadač ispalio rafal od dvadesetak hitaca, ali je Darko imao sreće da većina pogodaka bude u debelo meso, osim dva, koji su završili u ramenu i donjem delu leđa.Zaštitio glavuPolicija iz Jagodine, u saradnji sa kolegama iz Beograda, gde Stanojlović ima novo boravište i devojku, a i društvo žestokih momaka, proverava sve tragove koji bi doveli do napadača. Poznato je da je Darko došao ispred „Rode“ na poziv, ali za sada nije progovorio s kim je trebalo da se nađe.

- Dok je izlazio iz kola, napadač je je osuo rafalnu paljbu. Darko je ipak bio dovoljno priseban da se baci pored kola i zaštiti glavu posle prvog hica koji ga je pogodio u rame. Ubistvo je planirano profesionalno, ali je strelac bio amater jer se uspaničio i nije obavio posao kako je naručeno, a potom pobegao iz Jagodine - kaže sagovornik iz izvora bliskog istrazi.Lagodan životNa osnovu bezbednosnih kamera i tragova pronađenih na mestu napada, te operativnih saznanja juče je nekoliko osoba iz krugova u kojima se Stanojlović kretao privedeno na razgovor.Trenutno niko nije zadržan, ali prikupljene informacije vode u smeru da je reč o raščišćavanju računa među žestokim momcima. Stanojlović je promenio mesto boravka, ali je u Beogradu našao još žešće društvo.

Zna se da je lagodno živeo, a da ništa zvanično nije radio. Nabavio je džip, renovirao kuću, ušao u ozbiljnu vezu s devojkom, ali stalnog zaposlenja nije imao. Novca je bilo dovoljno i poznato je da je bio spreman na sve.

Ubio mladića zbog mrkog pogledaPUŠTEN VEĆ 2016. IZ ZATVORSKE BOLNICEPosle ubistva Veljka Stojanovića (19) u Paraćinu 2008. zbog rečenice: „Što me gledaš“, Darko je bio osuđen na meru lečenja od paranoidne psihoze. Nameće se pitanje ne samo kako je izbegao zatvorsku kaznu već kako je dobio otpust iz zatvorske bolnice već 2016. godine ako se takva bolest leči mnogo duže ili pak uopšte nije bio bolestan. Za njegov otpust bolnica je tražila i dobila saglasnost pravosudnih organa. Nema zvaničnih podataka o vršenju krivičnih dela po izlasku iz zatvorske bolnice.

R. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track