ČUME: Kupio sam Ivani „ferari“, a ona preti ubistvom
Foto: Nebojša Mandić

Brakorazvodna parnica para iz Surčina

ČUME: Kupio sam Ivani „ferari“, a ona preti ubistvom

Crna Hronika -
Auto sam kupio u Siriji kako bih joj ispunio i tu želju, a zauzvrat mi je rekla da će mi iskopati očii odseći glavu, rekao je Buha

BEOGRAD - Ivani sam kupio „ferari“ u Damasku, gde smo zajedno bili kod mog prijatelja, jer joj je to bila životna želja i stalno me je gnjavila: „Kupi mi, kupi mi ‚ferari‘“ - rekao je juče u Trećem osnovnom sudu Ljubiša Buha Čume.Buha je dodao da je njegova još uvek zakonita supruga Ivana nabavila blanko saobraćajnu dozvolu i švajcarske tablice za „ferari“ i da ima svedoke koji to mogu da potvrde, ali ne smeju zbog pretnji.Auto nije ukradenPodsetimo, Ivana Buha prijavila je Čumeta da joj je poklonio „ferari“ na kojem su prekucane brojke na šasiji.- Auto je kupljen u Siriji i dovezao ga je u Surčin moj prijatelj Muki, u koga sam imao puno poverenje. Kad ga je dovezao, imao je eksportne tablice i vodio se na mene. Isplatio sam mu novac i pitao ga da li je potrebno da mu preko ambasade dostavim neke papire - ispričao je Buha.On je dodao da mu je Muki rekao da nema potrebe jer kupuje automobil u njegovo ime, a da mu je on poslao fotokopiju pasoša.On je Ivanu Tulović optužio da ga je pet puta prijavljivala policiji.- Prvi put za prebijanje, zbog čega sam oslobođen. Drugi put je to takođe odbačeno. Treći put sam joj navodno oteo dete, a četvrti put je umešala u to i direktora škole, pa je i on saslušavan. Sve što Ivana priča je laž - dodao je Ljubiša Buha.

Žao mi je deteta

Čume je ispričao i da nije tačno da je pretio Ivani iz zatvora.- Ona je pretila meni, govorila je da će mi iskopati oči, odseći glavu i vući je. Imam CD s tim snimkom koji sam dao jednom veštaku - rekao je Buha i nastavio:- Ivanu sam zvao iz zatvora zbog deteta, a i ona me je posećivala. Kad sam prošli put išao u zatvor na četiri i po meseca, moja ćerka je imala vaške i kad sam odlazio i kada sam se vratio. To mogu da potvrde tri bebisiterke. Duša me boli zbog moje ćerkice. Ivana je aljkava i nepodobna majka - istakao je Čume i nekoliko puta suprugu nazvao „bolesnikom“.On je naveo da bi voleo da radnici Centra za socijalni rad ispitaju njegovu ćerkicu.- Zabrinut sam za moje dete. Ne jede redovno i zdravo, ne kupa se. Voleo bih da ponovi da njena majka ima dečka i da ih je uhvatila u krevetu, kao što priča bebisiterkama - zaključio je svedok-saradnik na četvoroipočasovnom suđenju.

Incident kod Palate pravdeKOLONU PRESEKAO „RENO“Manji incident dogodio se juče ispred Palate pravde tokom transporta Ljubiše Buhe Čumeta iz Centralnog zatvora u Treći osnovni sud. Kolonu u kojoj su bili marica i tri džipa u kojima su bili pripadnici Žandarmerije isekao je crveni „reno 4“.- Incident, koji se, na sreću, završio bez većih posledica, dogodio se ispred ulaza u garažu Palate pravde. Pošto je kolonu iznenada isekao „reno“, naoružani žandarmi istrčali su iz džipova, ali, na svu sreću, nije bilo reči o ozbiljnom napadu na svedoka-saradnika - kaže izvor Kurira.(J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track