ČUME OČAJAN: Ćerka mi je u šoku jer je videla majku sa golim policajcem u krevetu!
Foto: Zorana

Ivana Buha alarmirala policiju

ČUME OČAJAN: Ćerka mi je u šoku jer je videla majku sa golim policajcem u krevetu!

Crna Hronika -
Dete je kod mene, nisam je oteo. Moja ćerka ne želi da viđa majku jer je zatekla golu sa drugim čovekom u krevetu - kaže za Kurir Buha, koji tvrdi da njegova supruga od koje se razvodi, ima novog dečka iz jedinice UKP

BEOGRAD - Španska sapunica između supružnika Buha se nastavlja.

Ivana Tulović Buha optužila je svog supruga Ljubišu, od koga se razvodi, da je oteo njihovu ćerkicu i da je drži zatočenu, dok Buha odgovara da je ona ne želi da se vraća kod majke koju je videla sa ljubavnikom u krevetu.

Sukob ovog para nastavljen je još jednom svađom i teškim rečima, ovog puta oko njihovog deteta. Inače, zbog brakorazvodne parnice sud je odredio da za to vreme ćerka bude kod majke.

- Oteo mi je dete, našu ćerku pre četiri dana. Nemam informaciju gde mi je ćerka. Isključio je njene mobilne telefone i ne mogu da je dobijem - kaže Ivana.

Ljubiša Buha negirao je navode, svoje supruge .

- Dete je kod mene, nisam je oteo. Moja ćerka ne želi da viđa majku jer je zatekla golu sa drugim čovekom u krevetu - kaže za Kurir Buha, koji tvrdi da njegova supruga od koje se razvodi, ima novog dečka iz jedinice UKP.

On je istakao da se ona ponaša bahato sa svojim obezbeđenjem.

- Pitam direktora policije, da li je tačno da ne postoji procena ugroženosti Ivane Buhe. Od koga policijsko obezbeđenje štiti Ivanu Buhu? Da li je tačno da njeno obezbeđenje košta 500.000 evra - zapitao se Buha.

On navodi da je spreman da uradi šta god njegova ćerkica zatraži od njega.

- Ona se čuje sa bakom i dekom, Ivanin brat ju je doveo kod mene - ispričao nam je Buha i dodao:

- Veoma je dobro poznat razlog zašto ona to radi, javnost će biti vrlo brzo obaveštena. Imam neograničeno poverenje u sve institucije u Srbiji, a pogotovo za Treće tužilaštvo.

Ivana u policiji

Kurir je stupio u kontakt sa Ivanom Buhom, koja nam je rekla da se nalazi u policijskoj stanici. Ona je najpre u medijima izjavila da joj je Čume oteo dete, i da ona nema nikakav kontakt, a onda je promenila.

- Ljubiša mi nije oteo dete, ali ga drži zatočeno već četiri dana - ispričala nam je Buha.

Inače, devojčica živi kod roditelja Ivane Buhe, a povremeno se viđa sa ocem.

Ovo je poslednji u nizu incidenata između supružnika Buha.

Podsetimo, oni su se pre nedelju dana posvađali jer je Buha tvrdio da je Tulovićeva napala njegovog rođaka.(E.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja