DA LI STE GA VIDELI : Nestao desetogodišnjak u Nišu
Foto: M. M.

Porodica strahuje da je otet

DA LI STE GA VIDELI : Nestao desetogodišnjak u Nišu

Crna Hronika -

NIŠ - Desetogodišnji Sejda Malićević nestao je danas u niškom naselju Beograd Mala. Mališan je jutros oko 10.30 sati otišao do prodavnice koja je od njegovog doma udaljena samo stotinak metara i tu mu se izgubio svaki trag.

Dečakova majka Dijana Jović strahuje da se dečaku nešto dogodilo jer, kako ističe, nikada nije bežao od kuće.

- Jutros je već jednom bio do te prodavnice, kupio je paštetu i hleb. Poslala sam ga još jednom da dokupi neke namirnice i više se nije vratio. Odmah smo krenuli u potragu za njim, u prodavnici smo saznali da nije ni stigao do nje.

Foto: M. M.
Foto: M. M.

On je dobro dete, sigurno nije pobegao od kuće. Van sebe sam od straha, čitavog dana ga tražimo, strahujem od najgoreg, da se utopio u Nišavi ili da ga je neko oteo. On sigurno nikako ne bi dobrovoljno otišao od kuće. Odmah smo obavestili policiju ali nikakvih tragova za sada nema – priča očajna majka.

Nakon uzaludne celodnevne potrage večeras se u porodičnoj kući nestalog dečaka okupilo više od pedeset ljudi iz ovog kraja u nameri da uteše očajne roditelje. Nekoliko rođaka i komšija nastavilo je potragu za mališanom i po noći.

Foto: M. M.
Foto: M. M.

- Pregledali smo i snimke nadzornih kamera ali od Sejde nema ni traga. Strahujemo da je otet, moguće je da je već i preko granice prebačen. Molimo svakog ko ga je video da nam javi – kaže dečakov deda Ivan Petrović.

U potragu za mališanom uključila se i policija. U toku je prikupljanje informacija o ovom dogadjaju. Porodica moli sve koji su videli mališana da se jave na telefon majke Dijane 063 1885499 ili Policijskoj upravi u Nišu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track