DA LI STE VIDELI RAMIZA, PORODICA MOLI ZA POMOĆ: Tutinac otišao u Novi Sad da čuva stoku i nestao
Foto: Facebook Printscreen

Potraga za nestalim mladićem

DA LI STE VIDELI RAMIZA, PORODICA MOLI ZA POMOĆ: Tutinac otišao u Novi Sad da čuva stoku i nestao

Crna Hronika -

Porodica Vejselović iz Tutina moli sve ljude koji su videli ili znaju nešto o Ramizu Vejseloviću da im hitno jave na broj telefona 063/8057-968 ili da se jave najbližoj policijskoj stanici.

Porodica i prijatelji već skoro mesec dana bezuspešno tragaju za Ramizom Vejselovićem, čobaninom iz Tutina, koji je krajem marta otišao u Novi Sad kako bi se našao sa nekim čovekom.

Prema rečima mladićevog brata Remze Vejselovića, Ramiz je u Novi Sad otišao nakon što se telefonom dogovorio sa izvesnim Stefanom oko posla.

- Moj brat je na jednom internet sajtu video oglas za posao. U oglasu je neki Stefan tražio osobe koje bi u Vojvodini čuvale stoku. Ramiz je pozvao taj broj telefona, dogovorio se sa čovekom i 31. marta ujutru je autobusom otišao u Novi Sad - kaže Remza.

Prema njegovim rečima, njegov brat se 31. marta oko 12.30 sati javio majci telefonom i rekao joj da mu se čovek iz oglasa ne javlja i da mu ne odgovara na poruke.

- To je bio naš poslednji kontakt sa njim. Više se nije javljao, a mobilni mu je ubrzo postao nedostupan. Evo već skoro mesec dana od njega nema ni traga ni glasa. Ne znam šta da mislim. Čudno mi je što nam se ne javlja, jer ranije nikada nije imao običaj da ode od kuće, a da nam se ne javi - očajan je brat.

On kaže da su Ramizov nestanak prijavili policiji u Tutinu i Novom Pazaru, ali da do danas nisu ništa saznali o nestalom Ramizu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track