DEČAK ZVERSKI UBIO KOMŠIJU: 7 puta ga ubo nožem! Krv prskala po licu i odeći ubice!

Selo Binovac kod Surdulice

DEČAK ZVERSKI UBIO KOMŠIJU: 7 puta ga ubo nožem! Krv prskala po licu i odeći ubice!

Crna Hronika -
D. A. (16) uhapšen zbog sumnje da je prilikom pljačke ubio komšiju Zorana Veličkovića (60), a potom mu ukrao auto i pobegao

SURDULICA - D. A. (16) uhapšen je zbog sumnje da je nožem izmasakrirao komšiju Zorana Veličkovića (60) u njegovoj kući u selu Binovcu kod Surdulice, a potom telo prekrio granjem i bacio u jarak pored puta.Maloletnik je, kako saznajemo, posle zločina, u kojem su učestvovala i dvojica saučesnika, pobegao Veličkovićevim automobilom, ali nekoliko sati kasnije je priveden tokom rutinske kontrole. Kao se saznaje,lice D. A. je bilo isprskano krvlju, kao i odeća. Slučajno uhapšen- D. A. je u noći između petka i subote, zajedno sa saučesnicima, upao u kuću Zorana Veličkovića. Brutalno su ga pretukli kako bi im rekao gde drži novac. Nesrećni čovek potom je ubijen, a napadači su pokušali da prikriju zločin i sakriju telo. Nameravali su da ga bace u kontejner, ali plašili su se da ih neko ne vidi. Zbog toga su odlučili da leš bace u kanal - kaže izvor Kurira iz istrage.D. A. je posle zločina pobegao, ali patrola ga je zaustavila nedaleko od Vladičinog Hana.- Zaustavljen je tokom rutinske kontrole. Maloletnik je upravljao tuđim automobilom bez dozvole, a policajci su odmah primetili da su mu ruke krvave. Posumnjali su da je izvršio neki zločin. Utvrdili su ko je vlasnik kola i odmah se uputili ka selu. Tamo su zatekli jeziv prizor - kaže naš sagovornik.Pretpostavlja se da je maloletnik „tipovao“ žrtvu, jer su ga komšije u poslednjih nekoliko dana nekoliko puta videle u blizini Veličkovićeve kuće.

Ovde je sakrio leš... Policajac na mestu na kojem je pronađeno telo nesrećnog Veličkovića
Ovde je sakrio leš... Policajac na mestu na kojem je pronađeno telo nesrećnog Veličkovića

Komšije nisu čule

Marjan Milosavljević, sestrić ubijenog, kaže da su u zločinu učestvovala trojica napadača.- Policajci su došli ujutru i pitali me da li je ujak nekome pozajmio auto. Tad su mi rekli šta se dogodilo. Ujaka su najverovatnije ubili između dva i četiri sata ujutru. Niko ništa nije čuo, jer su prve komšije udaljene 50 metara od njegove kuće. Četiri puta su ga uboli u stomak. Ne mogu da verujem da su mogli ovako brutalno da ga ubiju, i to zbog para - kaže potreseni Milosavljević.

DelinkventI OCU UKRAO KOLAMaloletni D. A. odranije je poznat policiji po krivičnim delima u vezi s drogomNjegova porodica živela je u Nemačkoj, ali vraćena je u Srbiju zbog problema koje je D. A. izazvaoOn je ranije i svom ocu ukrao automobil, u kojem je doživeo saobraćajnu nesreću.

Nekad bio imućanŽIVEO SAM I BAVIO SE POLJOPRIVREDOMVeličković je ranije radio u „Zastavi PES“ u Surdulici, ali uzeo je socijalni program i posvetio se poljoprivredi.- Zoran se nije ženio i živeo je sam. Porodica moje majke i ujaka važila je za imućniju u selu. Nekad su imali veliko imanje, zemlju, nekoliko kuća i okućnicu - kaže sestrić Marjan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track