DESET HULIGANA PRESRELO PRIPADNIKA INTERVENTNE: Izboli policajca i pretukli mu brata!
Foto: Nemanja Gavrilov

Sačekuša

DESET HULIGANA PRESRELO PRIPADNIKA INTERVENTNE: Izboli policajca i pretukli mu brata!

Crna Hronika -

Desetorica s kapuljačama presreli Vladicu M. dok je bacao smeće i izboli ga nožem, a pretukli mu i brata

BEOGRAD - Pripadnika interventne policije Vladicu M. grupa mladića izbola je nožem, a njegovog brata pretukla na Petlovom brdu u Beogradu. Pretpostavlja se da je reč o navijačima FK Rad.Incident se dogodio sinoć oko 22 sata u Proleterskoj ulici, u blizini Osnovne škole „Vladimir Rolović“. Povređeni policajac i njegov brat pukom srećom su preživeli napad.- Policajac, koji nije bio na dužnosti, išao je da baci đubre kad ga je napalo desetak izgrednika, najverovatnije navijača Rada. Izboli su ga nožem u stomak i nogu, a njegovog brata pretukli. Koliko znam, van životne opasnosti su. Policajac je svestan i nije teško povređen, a povrede njegovog brata nisu poznate - rekao je izvor Kurira.

On je dodao da su se napadači nakon zločina razbežali i policija ih juri na različitim lokacijama. U dvorištu Osnovne škole „Vladimir Rolović“ ekipa Kurira zatekla je ekipu policajaca i grupu mladića koje su ispitivali.- Nekoliko mladića, koji odgovaraju opisu izgrednika, ispituju. Naravno, to ne mora da znači da su ovi momci napali policajca i njegovog brata, ali policija sad češlja na više lokacija jer su se napadači razbežali na više strana. Pretpostavlja se da su napadači nosili kapuljače, crne šuškavce i zelene maskirne pantalone. Šest osoba je, navodno, zasad privedeno - rekao nam je izvor ispred škole i dodao da postoji mogućnost da je reč o sačekuši s obzirom na to da je Vladica M. policajac i da postoji mogućnost da se zamerio nekom od huligana.Ekipa Hitne pomoći došla je na lice mesta i prevezla Vladimira M. i njegovog brata u Urgentni centar, ali do zaključenja ovog izdanja Kurira nije bilo saopšteno kakvo je njihovo stanje, kao ni to da li je neko od napadača uhapšen.

Nezavisni policijski sindikatHitno promeniti kaznenu politikuNezavisni policijski sindikat Srbije oštro je osudio napad na pripadnika interventne policije.- Sve učestaliji napadi na pripadnike policije jasna su poruka da se hitno mora promeniti kaznena politika - rekao je predsednik Nezavisnog policijskog sindikata Miloš Jelenković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track