DEVOJKA UBIJENOG VALJEVCA RASPLAKALA SVE: Valentina se oprostila ovom porukom na Fejsbuku
Foto: Printscreen FB

DEVOJKA UBIJENOG VALJEVCA RASPLAKALA SVE: Valentina se oprostila ovom porukom na Fejsbuku

Crna Hronika -

VALJEVO - U pucnjavi u valjevskom kafiću "Zipa" ubijen je Damjan Dragojlović (26) iz Valjeva, dok su tri osobe u nasumičnoj pucnjavi ranjene. Policija je uhapsila Sretena N. (22) koji je naoružan uleteo u kafić, ubio radnika obezbeđena i u nasumičnoj pucnjavi ranio goste.

Devojka ubijenog Damjana, Valentina, oprostila se od svog dečka na Fejsbuku, uz veoma dirljivu poruku.

"Srešćemo se opet", napisala je ona uz srce i njihovu objavljenu zajedničku fotografiju.

Pucnjava se dogodila u Knez Miloševoj ulici, u centru Valjeva, u nedelju oko 2 sata iza ponoći, kada se uhapšeni Sreten verbalno sukobio sa radnikom obezbeđenja.

- Oni su imali neki sukob od ranije. Najpre su se posvađali ispred kafića, pretpostavlja se da mu radnik obezbeđenja nije dozvolio da uđe u lokal. Tada je Sreten izrekao niz psovki, između ostalog je rekao: „ J... vam mater svima, vratiću se u kafić i videćete ko sam ja“. Posle nekog vremena on se vrati u kafić naoružan pištoljem.

Prvo je jedan metak ispalio kroz vrata lokala, koji je bio krcat, nakon toga je ušao u kafić, pucao u radnika obezbeđenja, a onda je počeo da nasumično puca i ranio je tri osobe- navode naši izvori bliski istrazi.

Primljen u teškom stanju

Od posledica ranjavanja u valjevskoj bolnici je preminuo radnik obezbeđenja. U bolnici kažu da je primljen u teškom stanju, sa ranama glave i grudnog koša.

-Pokušana je reanimacija, ali je on podlegao povredama. D. M. (26) je ranjen u karlicu i noge i nalazi se u šok sobi, D. P. (40) je ranjen u natkolenicu i zadržan je na bolničkom lečenju, a lekari kažu da je van životne opasnosti, dok S. P. (34) posle ukazane pomoći pušten kući- kažu u valjevskoj bolnici.

Za ubijenog Damjana njegovi drugovi imaju samo reći hvale, kažu da je bio sportski tip i da nikada nije pravio probleme.

Žrtva napada Dajman (Foto: Facebook)
Žrtva napada Dajman (Foto: Facebook)

-Bio je dečko za primer. Sportista u duši i nije bio konfliktna ličnost. Iza sebe je ostavio dva mlađa brata, ne znam kako će ovo preživeti, kao i devojku Valentinu, sa kojom se dugo zabavljao. Da ironija bude veća, Damjanov i Sretenov otac su školski drugovi i jedno vreme su se intenzivno družili- kažu drugovi ubijenog mladića.

Jeziva scena koju će pamtiti

Očevici ove nesvakidašnje pucnjave kažu da nikada neće zaboraviti tu noć.

Uhapšen osumnjičeni Sreten (Foto: Facebook)
Uhapšen osumnjičeni Sreten (Foto: Facebook)

- Bilo je strašno! Kada je muškarac uleteo u kafić sa pištoljem, kojim je mahao, nastalo je pravi metež u lokalu. Devojke su počele da vrište, neki su krenuli da beže. Bilo je jezivo i sigurno niko od gostiju neće do kraja života zaboraviti tu noć. Ja ću se tih scena sećati dok sam živ. Hvala Bogu da sam izvugao živu glavu i da nije bilo više mrtvih i povređenih- kaže jedan od očevidaca.

"JE*EM VAM MATER, ZAPAMTIĆETE ME": Uhapšen Valjevac (22) koji je pucao po gostima i ubio obezbeđenje

OD NJEGA SE DANAS OPROSTIO SEVER: Ovo je navijač kome je napadač pucao u glavu u valjevskom kafiću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja