DIVLJACI U ZAJEČARU: Smrskali joj lice dok je skupljala hleb po kontejneru
Foto: Saša Urošev

Iz čista mira

DIVLJACI U ZAJEČARU: Smrskali joj lice dok je skupljala hleb po kontejneru

Crna Hronika -
Žena skoro da ne može da govori zbog povreda. Jedino je uspela da nekako prošaputa da su naišla dvojica mladića od oko 20 godina i da su bez razloga počela da je vuku i udaraju pesnicama u lice. Više ništa nije mogla da kaže

ZAJEČAR - Zaječarka Mileva S. (60) zadobila je teške telesne povrede u vidu slomljenih svih kostiju lica dok je jutros oko 5 sati iz kontejnera sakupljala hleb, saznaje se nezvanično u policiji.

Zbog smrskanog lica i teških povreda po telu, pretučena žena je prebačena na Odeljenje neurohirurgije u Nišu.

Sve se odigralo iza ''Intereksa'', u samom centru grada, u blizini ulice Zoran Radmilović. Prema prvim informacijama, nju su pretukla iz čista mira i obesti dvojica mladića.

"Na žalost, žena skoro da ne može da govori zbog povreda. Jedino je uspela da nekako prošaputa da su naišla dvojica mladića od oko 20 godina i da su bez razloga počela da je vuku i udaraju pesnicama u lice. Više ništa nije mogla da kaže", saznajemo od nadležnih.

Policija pretpostavlja da je žena pala, i da su mladići nastavili da je šutiraju u lice i telo, jer su povrede koje je zadobila toliko teške da je malo verovatno da su nanete rukama. Takođe se pretpostavlja da su se oni iživljavali nad nesrećnom ženom jer ih je verovatno iritiralo što ona čeprka po kontejneru.

Prema rečima dr Stanislava Tadića, direktora ZC Zaječar, pretučena žena je u veoma teškom stanju.

"Pacijentkinja je odmah zbrinuta na odeljenje hirurgije, a sada će biti prebačena na dalje lečenje u Nišu. Njoj su slomljene nosna kost, jagodične kosti, čeona kost i ima povrede ugnječenja i poderotina po celom telu – kazao je za "Alo" dr Tadić.

Iako bez podataka o napadačima i bez svedoka, policija intenzivno traga za počiniocima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja