DOLIJALI: Braća iz Kikinde pokrala vlasnika kuće

Uhapšena dvojica lopova

DOLIJALI: Braća iz Kikinde pokrala vlasnika kuće

Crna Hronika -
Džango J. iz Kikinde i njegov brat Sava sumnjiče se da su prebili Milorada Trifunca i oteli mu automobil, laptop i 8.000 dinara

KIKINDA - Džango J. (40) iz Kikinde, koji je nedavno pušten iz zatvora, i njegov brat Sava J. (28) uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili razbojništvo i prebili penzionera Milorada Trifunca (68).Braća se sumnjiče da su napala i teško povredila Trifunca u njegovoj kući koju povremeno obilazi.U zatvoru 15 godinaPenzionisanom inženjeru elektrotehnike rođenom u Kikindi, koji živi u Beogradu, polomili su nos i dva rebra, i naneli mu razderotine i ogrebotine po glavi i telu. Trifuncu su ukrali automobil, laptop i 8.000 dinara.- Džango J. je naš stari znanac. Po zatvorima je proveo 15 godina. Robijao je zbog razbojništva, teških krađa, nasilničkog ponašanja, ali i silovanja. Kriminalu se odao još kao maloletnik. Sklon je nasilju, a naročito je agresivan kad je pijan. Od alkoholizma se lečio u Vršcu i zatvorskoj bolnici u Beogradu - kaže izvor blizak istrazi.Džango silovao ćerkuU njegovom podebljem kriminalnom dosijeu posebno poglavlje zauzima zlodelo koje je počinio krajem 2007. i početkom 2008. godine. U tom periodu je nekoliko puta silovao svoju petnaestogodišnju ćerku. Na nesrećnu devojku nasrtao je u selu Čestereg, ali i u njihovoj porodičnoj kući u Kikindi. Džango J. je tukao ćerku i pretio joj da će je ubiti ukoliko ne pristane na seksualne odnose s njim i pokuša da ga prijavi.Napadačima je određen pritvor u trajanju do 30 dana. Trifunac juče nije odgovarao na naše pozive.(S. U.)

Malerozni TrifunacMRTAV BESKUĆNIK U KREVETUMilorad Trifunac je u martu prošle godine doživeo veliku neprijatnost. Kad je nakon četiri meseca iz Beograda došao u Kikindu da obiđe kuću, u krevetu je zatekao mrtvog beskućnika:- Uključio sam svetlo u sobi i ugledao nestvaran prizor. Nepoznati muškarac, zarastao u bradu, ležao je u mom krevetu. Policija je ubrzo ustanovila da je nezvani gost mrtav. Nije to bilo jedino neprijatno iznenađenje. Iz plastičnih buradi nestalo mi je najmanje 200 litara rakije, pokućstvo, pa čak i akumulator iz starog „golfa“. Najviše me je porazilo to što je izvršio nuždu ispred ulaznih vrata, gde je cepao pristigle račune i njih iskoristio umesto toalet-papira - ispričao je tada za Kurir Trifunac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja