DOLIJAO PEDOFIL IZ ZEMUNA: Seksualno zlostavljao drugaricu svoje unuke
Foto: Profimedia

Uskoro će odgovarati pred sudom

DOLIJAO PEDOFIL IZ ZEMUNA: Seksualno zlostavljao drugaricu svoje unuke

Crna Hronika -

Žarko S. (62) osumnjičen da je više od dve godine primoravao na bludne radnje desetogodišnju devojčicu koja živi u istoj zgradi

BEOGRAD - Treće osnovno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Žarka S. (62) iz Zemuna, osumnjičenog da je dve godine seksualno zlostavljao desetogodišnju najbolju drugaricu svoje unuke.Žarko S., podsetimo, uhapšen je u avgustu i tada je kod njega pronađeno i oružje.Ostaje u pritvoru- Na predlog tužilaštva sud mu je produžio pritvor. On se sumnjiči za nedozvoljene polne radnje i držanje oružja - kaže izvor Kurira. Tokom istrage, kako saznajemo, neuropsihijatri su utvrdili da on nije psihički bolestan.Pedofil iz Zemuna, podsetimo, uhapšen je pošto je devojčica koja živi u istoj zgradi u kojoj i monstrum, posle dve godine zlostavljanja, ispričala na šta ju je sve primoravao. Njihove porodice navodno su se godinama družile i devojčice su često spavale jedna kod druge.

- Majka je primetila da se nešto neobično događa s devojčicom. Kad joj je konačno priznala, bila je u šoku jer Žarka S. poznaje godinama. Ispostavilo se da je devojčicu opsedao i uhodio, da joj je zvonio na vrata i pozivao je telefonom kad je znao da joj je majka na poslu - navodi on. Posle hapšenja monstruma devojčica je istražiteljima do detalja ispričala kako ju je pedofil primoravao da ga dodiruje i kako je on nju dodirivao.Nije silovana- Sreća u nesreći je da dete nije silovano. Ipak, devojčica je istraumirana, navodno joj je Žarko S. pretio da će povrediti nju i majku ukoliko nekome ispriča šta se događa - otkriva on.Prema nezvaničnim informacijama, pedofil je na saslušanju priznao da je seksualno uznemiravao devojčicu i da ju je dodirivao po telu.J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track