DRAMA: Funkcioner Skupštine Srbije "nestao" za vikend!

Srđan Smiljanić nikome se nije javljao

DRAMA: Funkcioner Skupštine Srbije "nestao" za vikend!

Crna Hronika -
Vojislav Smiljanić, otac zamenika generalnog sekretara Skupštine, je nestanak svog sina Srđana prijavio u nedelju oko 17 sati

Porodica Srđana Smiljanića (35), zamenika generalnog sekretara Skupštine Srbije, tokom vikenda doživela je pravu dramu. Otac kadra naprednjaka, u nedelju je policiji prijavio nestanak svog sina Srđana, jer mu se satima nije javljao na telefon, ali ni odgovarao na SMS.

Potraga za zamenikom genseka Skupštine je prekinuta kada se javio tati i objasnio da je u gostima kod drugarice. Kako saznajemo, Vojislav Smiljanić je nestanak svog sina Srđana prijavio u nedelju oko 17 sati.- Srđan je u subotu, oko 20 sati, posle sednice Skupštine Srbije došao kod roditelja na večeru, da bi posle toga otišao u svoj stan koji se nalazi u istoj zgradi. Otac ga je nakon toga više puta zvao na mobilni, ali on nije odgovarao ni na pozive ni na SMS-ove.

Vojislav se toliko uspaničio da je pozvao policiju i prijavio nestanak sina. Pola sata nakon što je prijavljen Srđanov nestanak policiji, on se javio ocu i kazao da je kod drugarice - priča dobro obavešteni izvor.Srđan Smiljanić kaže da su mu se roditelji zabrinuli jer mu je telefon nekoliko sati bio isključen.

- Imam starije roditelje. Zabrinuli su se, kako i svaki roditelji, jer sam nekoliko sati bio nedostupan. Nije me bilo ni u stanu koji je u istoj zgradi u kojoj žive moji roditelji. Bio sam kod prijatelja - kazao je Smiljanić ističući da nije bilo nikakve drame.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track