DRAMA NA POMENU VOLEO SAM JELENU: Ne mogu da oprostim Zoranu jer nije znao da je sačuva!
Foto: Aleksandar Jovanović

Muškarac koji je upao na pomen pevačici rekao na saslušanju

DRAMA NA POMENU VOLEO SAM JELENU: Ne mogu da oprostim Zoranu jer nije znao da je sačuva!

Crna Hronika -

Dugo sam je poznavao i bio zaljubljen u nju, ali i ljubomoran na njenog muža, imao je tako lepu ženu, rekao je policiji Nikola Marioković (31)

Jelenu sam mnogo voleo, ne mogu da je prebolim.Ne mogu da oprotim njenom mužu Zoranu jer nije uspeo da je sačuva.Ovo je juče rekao policiji misteriozni muškarac koji je uhapšen jer je upao na četrdesetodnevni pomen pevačici Jeleni Marjanović (33) na groblju u Borči. Kako saznajemo, Nikola Marioković (31) iz Beograda posle saslušanja u policiji pušten je kući.Tako se nastavila agonija porodica Marjanović i Krsmanović i na obeležavanju 40 dana od Jeleninog ubistva a da zločinac još uvek nije pronađen. Na groblju Zbeg u Borči juče pre podne okupila se njena uža rodbina i prijatelji, ali je pažnju privukao muškarac koji je nosio beli dres, na kome je pisalo „Mihajlović“, a koga niko od prisutnih nije prepoznao.On je na groblje došao prvi. Doneo je kesu u kojoj su se nalazili dezodorans, crno vino od 0,7 litara i plava sveća. Kad se porodica okupila, prišao je Jeleninoj majci Zorici i njenoj tetki.

Došao među prvima. Nikola ljubi krst na Jeleninom grobu
Došao među prvima. Nikola ljubi krst na Jeleninom grobu

Ne znate šta ste izgubili

- Rekao nam je: „Trebaće vam mnogo snage da izdržite ovu bol. Ne znate šta ste izgubili.“ Stajao mi je iza leđa, uhvatio za ramena i rekao mi kako je za Zoricu ostavio kesu na Jecinom grobu. U prvom trenutku sam se uplašila jer ne poznajem čoveka, kasnije sam shvatila da je zvao telefonom ranije i raspitivao se kad ćemo na groblje - rekla nam je Jelenina tetka.Prisećajući se tih poziva, kaže da se muškarac predstavio kao Nikola.- Zvao je za vikend da proveri da li ćemo ići na groblje u ponedeljak, kad su bile zadušnice. Međutim, nije se pojavio. Potom je zvao da pita u koliko sati će biti pomen za 40 dana. Pitala sam ga ko je, rekao je da se zove Nikola i da je s Jecom bio dobar drug, kao i da živi u Beogradu. Pominjao je da je odlazio na Jecin grob i da je odneo pikslu i šolju. I zaista, nalazili smo na grobu belu pikslu u kojoj su stajale cigarete i šolja s kafom - priča tetka.Zoran Marjanović je rekao da ovog muškarca prvi put vidi.- On sigurno nije bio Jecin prijatelj. Znali smo se toliko dugo da bih njega morao da znam. Ne znam ko je taj muškarac. Očekujem da policija odradi svoj posao - rekao je Jelenin muž.
Pomen supruzi. Zoran Marjanović
Pomen supruzi. Zoran Marjanović

Čuvaću joj ćerku

Okupljena rodbina govorila je da je taj čovek sumnjiv, ali da ne veruju da je on ubica.- Isuviše je mršav i sitan da bi mogao da savlada našu Jelenu. Ona bi znala da se odbrani od njega. Ipak, nije nam jasno šta će on ovde i zašto je došao na pomen kad ga niko ne poznaje - pričaju rođaci.Prijatelj porodice Marjanović prijavio ga je inspektorima, koji su ubrzo došli na groblje. Policajci sačekali da se završi pomen. Kad je misteriozni muškarac izašao i uputio se ka Zrenjaninskom putu, oni su ga priveli. On nije pružao otpor, već je mirno seo u kola.- Jelenu sam dugo poznavao. Bili smo prijatelji, mnogo sam je voleo. Uvek sam bio ljubomoran na njenog muža Zorana jer je imao tako lepu ženu. Sada ga mrzim jer nije znao da je sačuva. Ništa me neće sprečiti da i dalje idem na njen grob, paliću joj sveće svaki dan do kraja života. Ništa loše nisam uradio što sam došao na groblje. Ako treba, pomoći ću njenoj porodici i čuvati njenu ćerkicu - rekao je Marioković. Nakon saslušanja on je pušten.
Tuga na nasipu. Jelenina majka Zorica
Tuga na nasipu. Jelenina majka Zorica

Posle groblja, obe porodice otišle su na nasip, gde su ponovo upalili sveće. Jelenina majka Zorica, pored sveće koju je zapalila na tom mestu, donela je kutiju s kolačima.

Privođenje. Inspektori vode Nikolu Mariokovića
Privođenje. Inspektori vode Nikolu Mariokovića

Ko je uhapšeni mladićMARIOKOVIĆ JE JELENIN FAN!Nikola Marioković živi u centru Beograda, a nekoliko godina proveo je u Domu za nezbrinutu decu. Kako saznajemo, on je dugodišnji pratilac i fan poznatih srpskih pevača.- Prati ih na gostovanjima, ide na njihove koncerte. Slika se s njima i traži im autograme. Tako je izgleda bilo i s Jelenom Marjanović. Tvrdim da on nema nikakve veze sa ovim zločinom, verovatno se bio vezao za Jelenu. Inače, Nikola povremeno radi fizičke poslove ili je angažovan kao prodavac u marketima - kaže za Kurir jedan od njegovih poznanika.

Zoran MarjanovićJANA TRAŽILA MAMU DA JE OKUPAZoran Marjanović, Jelenin muž, rekao je da je s vremenom otupeo od bola i tuge.- Okrenuti smo Jani, kojoj mnogo nedostaje majka. Ne zaspi do pet-šest sati, traži mamu. Ne znam šta da joj kažem - rekao je Zoran.Njegov otac Vladimir Marjanović takođe kaže da je Jani mnogo teško bez mame.- Sinoć je plakala i tražila mamu da je očešlja i okupa. Srce nam se slama od njene tuge - kaže sa suzama u očima Vladimir.

Nada TopčagićCRNE RUKAVICE ZA MOJU JELENUJelenina prijateljica, pevačica Nada Topčagić, bila je juče na pomenu:- Navukla sam, i pored vrućine, crne rukavice jer znam koliko je Jelena volela da ih nosim. Govorila mi je da mi lepo stoje. Znam da je naš anđeo na nebu i da nas sve posmatra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track