DRAMA U BEOGRADU: Držao dečaka iznad pasarele i urlao Pobiću vas sve!
Foto: Profimedia

Dečake zlostavljali u Rakovici

DRAMA U BEOGRADU: Držao dečaka iznad pasarele i urlao Pobiću vas sve!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Dečija igra pretvorila se u pretnje smrću i krvničko iživljavanje nad petoricom dečaka kada su ih prošlog utorka u Rakovici otela i mučila dvojica muškaraca.

"Četvorica drugara i ja bacali smo sa pasarele šljunak na put. Moj drug M.L. (13) bacio je kamen u žbun kada se prolomio lavež. Uplašili smo se da će nas psi pojuriti i počeli smo da bežimo. Moji drugovi N.J. (12), D.G. (13) i

V.G. (12) otrčali su pre D.L. i mene i u jednom času smo pomislili da smo bezbedni. Međutim, u tom momentu osetio sam udar u nogu i video retrovizor pored glave. Crni kombi krenuo je na mene. Bacio sam se u žbunje da me ne pregazi", priča N.M. (13).

"Šamarao nas je i uralo "što gađate krov!" Pokušali smo da mu objasnimo, ali udaraca je bilo sve više. Tada se pojavio otac čoveka koji nas je tukao", opisuje dete strahote koje je preživelo.

Siledžija ih je zgrabio za ruke i spustio na pasarelu.

"Mislio sam da će nas baciti kerovima. Umesto toga, tukao nas je pesnicama i šamarao. Šutnuo me je. Tada su nas razdvojili", govori N.M. i pokazuje modrice i ožiljke.

Njegovog druga ubacili su u kombi kako bi ih odveo do trojice dečaka koji su pobegli. N.M. je ostao sam sa starijim nasilnikom na pasareli.

"Nagnuo me je izvan ograde pasarele, visio sam. On je vikao "Sad ću da te bacim, da ti pobijem drugove!". Noge su mi se odsekle", priča dečak koji je već bio krvav.

Nasilnik ga je tukao i ispitivao gde su mu drugovi sve dok se kombi nije vratio.

"Sin mu se vratio sa N.J. i D.G. ali su mu D.L. i V.G. pobegli, priča N.M. koji je kao i ostala deca, imao telefon, ali se od pretnji nije usudio da pozove pomoć.

Nasilnici su tada pozvali policiju, a dečacima dali flašu vode da operu krv pre nego što stigne patrola.

"Sin je uveo u kombi N.J. i men. Hteo je da ga odvedemo kod V.G. iako smo ponavljali da ne znamo gde živi. Vozio nas je iz ulice u ulicu a mene slao da tražim kuću, pod pretnjom da će mi ubiti druga, oca i majku, ako se ne vratim za pet minuta. Sa V.G. je bila njegova tetka i nije htela da ga ostavi kada joj je sin rekao da nas policja traži zbog "štete koju smo napravili", kaže N.M.

Troje dece, nasilnik i žena stigli su kombijem do pasarele gde ih je već čekala patrola. Preplašeni dečaci nisu shvatali da im je policija zapravo spas.

"I D.L. se za to vreme vratio. Odvojili su nas petoricu i pozvali naše roditelje", kaže dečak koji je do kraja ostao uz svoje drugove.

Pošto su se deca konačno izbavila iz ruku nasilnika, krenuo je pakao njihovih roditelja.

"Mislio sam da me zovu jer su mališani napravili neku glupost. Pao mi je mrak na oči čim sam izašao iz kola i ugledao svoje prebijeno dete", priča otac dečaka N.M, prenosi Blic.

Nasilnici su odmah uhapšeni, ali su sutradan pušteni i protiv njih će biti podnete prijave za lišavanje slobode i nasilničko ponašanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track