EKSKLUZIVNO VELJA NEVOLJA UHAPŠEN ZBOG UBISTVA KARATISTE? Osveta za Saleta Mutavog!
Foto: Privatna Arhiva

Istraga posle zločina usred bela dana u Beogradu

EKSKLUZIVNO VELJA NEVOLJA UHAPŠEN ZBOG UBISTVA KARATISTE? Osveta za Saleta Mutavog!

Crna Hronika -

Veljko Belivuk, vođa navijača Partizana, priveden je juče kako bi se utvrdile činjenice o tragičnoj smrti Vlastimira Miloševića

BEOGRAD - Vođa navijača Partizana Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, uhapšen je juče kako bi se utvrdilo da li je učestvovao u ubistvu bivšeg reprezentativca u kjokušinkaju Vlastimira Miloševića (34).

Milošević je ubijen u ponedeljak oko 7.00 sati u Ulici 27. marta u Beogradu, kada je nepoznati napadač ispalio u njega više hitaca iz „škorpiona“.

Od tada se traga za napadačem, a sinoć je policija, u okviru istrage o ubistvu, uhapsila Velju Nevolju, nerazdvojnog druga vođe navijačke grupe Janjičari Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi, koji je ubijen u oktobru prošle godine.Kako saznaje Kurir, proverava se da li je Belivuk učestvovao u ubistvu Miloševića.- Ubijeni karatista ranije je bio u sukobu sa Saletom Mutavim - rekao je izvor blizak istrazi za Kurir.Podsetimo, prema operativnim podacima, nepoznati napadač je čekao Miloševića, a kad je on izašao iz zgrade u kojoj je stanovao s porodicom, pojurio ga je i zapucao. Telo bivšeg reprezentativca pronašli su prolaznici na tramvajskim šinama. Sahranjen je u petak na beogradskom groblju Zbeg.

O Velji NevoljiSALETOVA DESNA RUKABelivuk je bio toliko blizak sa Saletom Mutavim da je čak održao govor na njegovoj sahrani. Stanković je ubijen 13. oktobra na uglu Bačvanske i Gospodara Vučića, kad su dvojica maskiranih napadača ispalila 60 metaka iz „kalašnjikova“ u njega i njegovog telohranitelja Milorada Đurića.- Sale je imao vrline i mane. Da znamo šta se desilo s njim, znamo, nismo budale. Mnogima smo stali na žulj, mnogima koji su neispravni, mnogi su se udružili protiv nas, i desilo se to što se desilo. Ima stvari zbog kojih moram dobro da razmišljam šta pričam. Ne zato što se nekoga bojim, nego zato što imam neke principe. Ali, da je poznato zbog čega je ubijen, poznato je - rekao je nedavno Velja Nevolja za Njuzvik.

Puno korisnih informacija

DANAS U KURIRU POKLON DODATAK DR KURIR: Pobedite osteoporozu

U današnjem dodatku Dr Kurir saznajte šta treba da radite ukoliko bolujete od osteoporoze, koji su prvi znaci reume i kako da je pobedite prirodnim putem.

Otkrićete zašto vakcinu protiv HPV treba da prime i dečaci, a imamo rešenje za brzo i efikasno smirivanje želuca.

Svake nedelje u Kuriru čeka vas puno korisnih informacija i saveta kako da sačuvate zdravlje!

Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track