EKSPLOZIJA U ČAČKU: Petoro povređeno dok su švercovane cigarete pretovarali u cisternu sa gasom
Foto: Nemanja Pančić

Ponoćna detonacija

EKSPLOZIJA U ČAČKU: Petoro povređeno dok su švercovane cigarete pretovarali u cisternu sa gasom

Crna Hronika -
Eksplozija u kojoj je pet osoba povređeno dogodila su mehaničarskoj radionici dok je više muškaraca pretovaralo švercovane cigarete iz kamiona u cisternu

ČAČAK - U noći između subote i nedelje, dvadesetak minuta posle ponoći u Preljini, kod Čačka, došlo je do eksplozije u radionici za popravku teretnih motornih vozila, saopštila je danas Policijska uprava Čačak.

Prema saznanjima iz Odeljenja za vanredne situacije najpre je došlo do eksplozije cisterne u kojoj je bio tečni naftni gas, a potom je izbio požar koji je zahvatio i radionicu i pomoćni objekat, objavio je RTS.

U eksploziji je pet osoba dobilo teške telesne povrede opasne po život i oni su, posle ukazane lekarske pomoći u čačanskoj bolnici, prevezeni na dalje lečenje u Beograd.

Ovi ljudi pokušala su da pretovare veću količinu cigareta, bez akciznih markica, iz kamiona u cisternu. Policija je na licu mesta pronašla veću količinu cigareta.

Uviđaj su, po nalogu zamenika osnovnog javnog tužioca u Čačku obavili policijski službenici PU Čačak i Odeljenja za vanredne situacije. Policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track