EMA UHAPŠENA SA MADAM ŽELJKOM: Kokain sam za sebe krila u gaćicama
Foto: Facebook

Krenule na jahtu, zaustavila ih policija

EMA UHAPŠENA SA MADAM ŽELJKOM: Kokain sam za sebe krila u gaćicama

Crna Hronika -

TIVAT - Podgoričanka Ema Đuhić (24) kojoj je policija pronašla kokain koji je sakrila u donji veš puštena je da se brani sa slobode.

Ona je uhapšena u sredu u tivatskoj marini Porto Montenegro, nakon što je policija kod nje pronašla kokain. Policija je u njenom donjem vešu pronašla sedam pakovanja kokaina, ukupne količine 7,5 grama.

Njen advokat Borko Vukašinović je rekao da je pronađeni kokain bio za ličnu upotrebu.

Granična policija je juče privela i Kotoranku Željku Rolović (39), Vanu Simić (22) iz Loznice, Aleksandru Radojević (26) iz Beograda i Marka Lušića (30) iz Zagreba, koji su bili u društvu sa Đuhićevom.

Izvor iz istrage naveo je da je policija imala dojavu da će ta ekipa unijeti kokain na jahtu, a pretresom petorke policija je od Đuhićeve oduzela materiju za koju se sumnja da je kokain.

Rolovićeva, odnosno madam Željka, kako je poznatija u javnosti hapšena je u avgustu prošle godine zbog sumnje da stoji iza organizovanog lanca prostitucije, odnosno da je za klijentelu sa dubokim džepom podvodila na desetine atraktivnih devojaka.

Policija je tada tvrdila da je Rolovićeva pružanje seksualnih usluga ugovarala i organizovala u hotelima, privatnim smještajima, plovilima...

U novembru 2015. godine sa tužilaštvom je potpisala sporazum o priznanju krivice.

KRILA KOKAIN U GAĆICAMA: Madam Željka i drugarice uhapšene dok su se ukrcavale na jahtu

(CDM/Vijesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja