EVO, PORASLA SAM, A MAME JOŠ NEMA: Za malu Janu, Jelena Marjanović se izgubila u travi!
Foto: Nebojša Mandić

EVO, PORASLA SAM, A MAME JOŠ NEMA

EVO, PORASLA SAM, A MAME JOŠ NEMA: Za malu Janu, Jelena Marjanović se izgubila u travi!

Crna Hronika -

BORČA - Zoran Marjanović, suprug monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović, za Kurir kaže da gubitak supruge i dalje teško podnosi, a da je najteže njihovoj petogodišnjoj ćerkici Jani.

- Jana još uvek ne zna da joj je majka ubijena. Za nju se mama, koja joj iz dana u dan sve više nedostaje, izgubila u travi... Teški su to momenti za sve nas. Zapitkuje kad će mama da dođe, nedavno je stala pred ogledalo i rekla: „Evo, ja sam već porasla, a mame još nema.“

Radimo jedino što možemo, trudimo se da više vremena provodi sa svojim vršnjacima - kaže očiju punih suza Zoran Marjanović, i dodaje da porodici ništa ne preostaje nego da čekaju da policija otkrije ubicu.

Njegovu priču potvrđuje majka ubijene pevačice Zorica Krsmanović, koja takođe kaže da Jani mama sve više nedostaje.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

- Pre neki dan se probudila i rekla mi da je sanjala kako je našla mamu. Ništa nisam mogla ni da je pitam ni da joj kažem. Nadam se samo da će taj monstrum platiti svu bol i sve suze koje je moje unuče za majkom isplakalo - kaže Zorica.

Kako je Kurir ranije pisao, posle stravičnog zločina, devojčica je nekoliko puta razgovarala sa stručnjacima.

- Bila sam sa mamom i tatom na livadi. Tata i ja smo se igrali, a onda je mama otišla da trči i nestala je u travi. Nije mi se vratila. Tim rečima je, kako je Kurir ranije nezvanično saznao, petogodišnja Jana opisala psiholozima dan kada je ubijena njena majka.

Inače, pedagog koji je razgovarao sa devojčicom u prisustvu njenih najbližih srodnika je zaključio da je negovana, vaspitana i pametna.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

- Videlo se da je neko izuzetno vodio računa u njenom odrastanju - rekao je tada sagovornik Kurira i dodao da, nažalost, devojčicina izjava nije mogla u velikoj meri da olakša istragu povodom monstruoznog ubistva pevačice u Borči.

Otkako je Jana ostala bez majke, o njoj vodi računa otac Zoran Marjanović sa porodicom, ali i Jelenina majka Zorica Krsmanović.

Monstruozno ubistvo nesrećne pevačice i majke petogodišnje devojčice dogodilo se pre četiri meseca na nasipu Crvenka u Borči. Sahranjena je na groblju Zbeg, a porodica je odlučila da joj podigne spomenik uoči njenog rođendana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track