MISICU SLOBODANKU TOŠIĆ KRIJU SRPSKI POLITIČARI: Prevarila policiju i pobegla iz kućnog pritvora
Foto: Facebook

Slobodanka Boba Tošić (30) na poternici Interpola

MISICU SLOBODANKU TOŠIĆ KRIJU SRPSKI POLITIČARI: Prevarila policiju i pobegla iz kućnog pritvora

Crna Hronika -

Plejboj zečica pobegla je iz Han Pijeska u BiH, gde je trebalo da robija dve i po godine zbog učestvovanja u pokušaju ubistva, a sumnja se da su je u Srbiji sakrili politički moćnici s kojima je bila u vezi

BEOGRAD - Nekadašnja mis fotogeničnosti, fatalna Slobodanka Boba Tošić (30), koju je sud u BiH pravosnažno osudio na dve i po godine zatvora zbog učestvovanja u pokušaju ubistva Đorđa Ždrala, pobegla je iz kućnog pritvora u Han Pijesku, gde je čekala poziv za robiju.

Lice koje je nekad krasilo brojne naslovice i reklamne panoe, mameći uzdahe čitavog regiona, smeši se od pre nekoliko dana sa Interpolove poternice, koju je sud u BiH odmah raspisao.

Tošićeva je nestala neposredno pre odlaska na izdržavanje zatvorske kazne, a bosanske vlasti sumnjaju da se krije upravo u Srbiji!Moćne vezeImajući u vidu činjenicu da je Tošićeva bila veoma popularna u čitavom regionu i da su mnogobrojni politički, ali i drugi moćnici često bili u njenom društvu, što je ranije medijima potvrdila i njena majka Jadranka, bosanske vlasti sumnjaju da se odbegla robijašica krije upravo u Srbiji. Njoj su, prema tim navodima, utočište najverovatnije pružili političari s kojima je i nakon hapšenja nastavila da se viđa i održava kontakte. Iako su mediji spekulisali da je u gotovo svim političkim garniturama u Srbiji imale svoje ljude, niko od pomenutih imena nije želeo da komentariše njeno hapšenje.Mamac za ubistvoFatalna misica je, kako je utvrdio sud u BiH, bila pripadnica organizovane kriminalne grupe Darka Eleza, a osuđena je na zatvorsku kaznu jer je svesno pristala da bude mamac za likvidaciju Đorđa Ždrala, inače vođe suparničke grupe, sredinom 2006. Ona je uhapšena u policijskoj akciji „Lutka“ zajedno sa ostalim kriminalcima, a tokom postupka je negirala krivicu da je učestvovala u pokušaju ubistva. Iako joj se najpre sudilo zajedno sa ostalim optuženima, postupak je kasnije razdvojen jer se nije odazivala pozivima suda.

Nakon raspisane potrage, uhapšena je u Hrvatskoj, a potom deportovana u BiH i smeštena u kućni pritvor da bi suđenje neometano moglo da se nastavi. Žrtva Đorđe Ždrale na suđenju je potvrdio navode optužnice da ga je Tošićeva, u koju je bio zaljubljen, namamila pričom da joj treba prevoz do naselja Pavlovac, gde je, nakon izlaska iz kola, mahnula Elezu, koji je sa još jednim saučesnikom dotrčao i pucao u njega.Pranje paraEpilog postupka bila je kazna od dve i po godine zatvora za misicu, dok su Elez i ostali članovi grupe osuđeni na višegodišnje kazne zbog brojnih zločina, krađa i pranja novca. Đorđe Ždrale se trenutno nalazi u zatvoru zbog ubistva bivšeg šefa policije RS Ljubiše Savića Mauzera.

Kućni pritvorOD ZEČICE DO ČOBANICENakon hapšenja u Hrvatskoj 2015, Tošićeva je tražila od suda da joj umesto zatvora odredi meru kućnog pritvora, što joj je naposletku omogućeno.U jednom od svojih poslednjih intervjua Tošićeva je i dalje tvrdila da je nevina, a da vreme u kućnom pritvoru provodi čuvajući ovce i krave.

Pljuštale ponude, ali...SUNOVRAT BLISTAVE KARIJERENakon što je ponela lentu kao mis fotogeničnosti 2005, njena manekenska karijera munjevito je krenula uzlaznom putanjom. Pljuštale su ponude za modeling, naslovne strane, a njeno lice krasilo je i naslovicu Plejboja. Sunovrat karijere započeo je od trenutka kada se udružila sa vodećim bosanskim kriminalcem Darkom Elezom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track