FATALNA SRPKINJA NA MALTI: Penzioneri posle noći sa njom pronađeni mrtvi u stanu
Foto: Profimedia

FATALNA SRPKINJA NA MALTI: Penzioneri posle noći sa njom pronađeni mrtvi u stanu

Crna Hronika -

Dvojica Britanaca pronađeni su mrtvi posle celonoćne žurke sa jednom Srpkinjom na Malti. Dragana Mihaliković (45) je viđena kako ispija alkohol sa dvojicom penzionera.

Kako navodi britanski Dejli mejl, penzioner Nevil Ajers (78) pronađen je mrtav u Draganinom stanu u Sent Pol Beju, a pored njegovog tela stajalo je 10.000 funti.

On je javio da je zakasnio na let, a zapravo je otišao u provod sa ovom Srpkinjom. Autopsijom je otkriveno da je smrt nastupila gušenjem.

Februara ove godine, Dejvid Grant (68) pronađen je mrtav u istom stanu, ali stručnjaci nisu mogli da otrkiju uzrok smrti. Mihalikovićeva je uhapšena posle smrti Nevila, ali inspektori za sada ne tvrde da je ona direktno izvršila zločine.

Nevilova partnerka, Jasmin, je rekla da je Nevil krenuo u Britaniju, kako bi proslavio svoj 78. rođendan kod kuće, ali je onda propustio let. Kad ga je pitala gde će da odsedne i kad ima sledeći let, veza se prekinula i više nije mogla da ga dobije.

Dragana je ispričala policiji kako je bila u šoku kad je Nevilu pozlilo.

"Bila sam u dugoj vezi sa Dejvidom. Kada je Nevilu pozlilo, zaista sam bila u šoku. Učinila sam sve da ga spasem, na kraju sam otišla u policiju i tamo sam pozvala Hitnu pomoć. Rekao mi je da mu je Jasmin sestra, a ne partnerka", navela je Srpkinja sa Malte.

Ona je takođe rekla policiji da, od 10.000 funti koji su pronađeni u blizini Nevilovog tela, samo 2.000 pripada Britancu.

(Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track