(FOTO) DETALJI HAPŠENJA POLICAJCA ZBOG UBISTVA GIDRE: Radio u interventnoj, pa otvorio svoj kafić!
Foto: Privatna Arhiva

(FOTO) DETALJI HAPŠENJA POLICAJCA ZBOG UBISTVA GIDRE: Radio u interventnoj, pa otvorio svoj kafić!

Crna Hronika -

Kezmić je prvobitno radio u jedinici interventne policije. Nakon saznanja da povremeno radi kao obezbeđenje lokala, prebačen je kao običan policajac u policijsku ispostavu u Srbobranu. Međutim, on je nastavio sa obezbeđivanjem klubova, pa je čak otišao toliko daleko da se po gradu pričalo da je nedavno sa još trojicom otvorio jedan kafić u Bulevaru cara Lazara - kaže jedan od policajaca.

NOVI SAD - Vladimir Kezmić (33), policajac iz Novog Sada, uhapšen je zbog sumnje da je kao radnik obezbeđenja "Moje kafanice" učestvovao u tuči u kojoj su ubijeni pilot Dario Roklicer (29) i jedan od vođa navijača Vojvodine Dragan Jovanović Gidra (26).

Pored Kezmića, uhapšeni su i članovi obezbeđenja ovog lokala Petar Radović (34) i Mile Nikolić (41), kao i Beograđanin Andrea Čizmić (32) i Borislav Čolović (26) iz Sremske Mitrovice, drugovi nastradalih, zbog učestvovanja u tuči.

Blati službu i kolege

Kako saznajemo, uhapšeni Kezmić trenutno je policajac u Srbobranu.

- Kezmić je prvobitno radio u jedinici interventne policije. Nakon saznanja da povremeno radi kao obezbeđenje lokala, prebačen je kao običan policajac u policijsku ispostavu u Srbobranu. Međutim, on je nastavio sa obezbeđivanjem klubova, pa je čak otišao toliko daleko da se po gradu pričalo da je nedavno sa još trojicom otvorio jedan kafić u Bulevaru cara Lazara - kaže jedan od policajaca i dodaje:

- I sam se pohvalio na svom Fejsbuk profilu pošto kači samo reklame svog lokala, a na fotografijama se može videti i da je ovaj pripadnik MUP istetoviran kao najveći kriminalac. Zato se slažem da sve takve treba skloniti iz službe.

Ova hapšenja nastavak su akcije novosadske kriminalističke policije sa načelnikom Sašom Barjaktarevićem na čelu.

Podsetimo, prvo je uhapšen osumnjičen za teško ubistvo Stevan Josić (34), zvani Sima Strahota, iz Novog Sada, a nekoliko sati kasnije i Miroslav Knežić, zvani Kimi (32), takođe iz Novog Sada, koji se sumnjiči da je vozio Stevana i krio ga u svom stanu.

Žrtve... Dragan Jovanović Gidra i Dario Roklicer
Žrtve... Dragan Jovanović Gidra i Dario Roklicer

Inače, Dragan Jovanović Gidra je 2008. pucao u Mileta Nikolića u diskoteci „Akvarijus“, gde je Mile tada radio kao obezbeđenje. I Radović je dugogodišnji radnik obezbeđenja po raznim klubovima.

Pobegli sa mesta zločina

Kako saznajemo, ovde nije stavljena tačka na rešavanje dvostrukog ubistva, jer postoje još mnoge osobe, od učesnika u tuči do vlasnika lokala, menadžera, konobara, mnogobrojnih gostiju, koji su hladnokrvno napustili mesto zločina.

Podsetimo, Dragan Jovanović Gidra, koji je u sredu 21. decembra nasmrt pretučen u centru Novog Sada, važio je za jednog od vođa navijača grupacije "G3" FK Vojvodine.

Gidra je poznat policiji po raznim krivičnih delima.

-On je 2008. na novosadskom Sajmištu hicima uz pištolja ranio u nogu radnika obezbeđenja diskoteke

-2009. Pucao je u noge mladiću P. J. iz Futoga u sačekuši ispred njegove kuće

-2009. U gradskom autobosu na liniji 7, punom putnika, pucao je i ranio jednu osobu

-2014. Zajedno sa još jednom osobom osumnjičen je za ranjavanje "grobara" D.K.u jednom lokalu u novosadskoj ulici Laze Telečkog

-2016. Gidra je ranjen u nogu na novosadskom kupalištu Štrand. Tada nije hteo da sarađuje sa policijom. Ispostavilo se da se najverovatnije samoranio iz pištolja.

ISTRAGA DVOSTRUKOG UBISTVA U NOVOM SADU: Uhapšeno još pet osoba!

GIDRA UNAKAŽEN Užasnuta sestra: Mom bratu su polomili sve kosti na licu!

SAHRANJEN DRAGAN JOVANOVIĆ GIDRA: Poslednji ispraćaj uz pesmu Nedelja!

(KURIR TV) FILMSKA AKCIJA KRIMINALISTIČKE POLICIJE U NS: Ovako je uhapšen Gidrin ubica

PUCAO NA BUS PUN PUTNIKA, PRAVIO SAČEKUŠE, PREŽIVEO 2 OBRAČUNA: Ovo je Gidra, ubijeni vođa navijača

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track