(FOTO) DRAMATIČNA POTERA U NOVOM SADU: Inspektori jurili audi, iz auta ispadali evri!
Foto: Slađana Stojanović

Spektakularna akcija hapšenja posle jurnjave centrom grada

(FOTO) DRAMATIČNA POTERA U NOVOM SADU: Inspektori jurili audi, iz auta ispadali evri!

Crna Hronika -

NOVI SAD - U filmskoj poteri mladih inspektora novosadske kriminalističke policije, danas su uhapšena trojica muškaraca na samom izlazu na auto-put Novi Sad-Beograd, a iz njihovog crnog "audija A 6" ispadali su evri na sve strane.

Akcija je počela danas, nešto posle 12.30 sati, kada je crni "audi A 6", sa zatamnjenim staklima i NS tablicama, posle jurnjave po centralnim ulicama Novog Sada, izašao na auto-put koji vodi za Beograd.

U poteru za njima odmah su krenuli novosadski inspektori u nekoliko policijskih automobila marke "punto".

Ubrzo su locirali crni "audi A 6" sa zatamnjenim staklima, koji se posle povika "Policija, policija" zaustavio. Insprektori su iz automobila izvukli trojicu momaka, starosti od 30 do 35 godina.

Kako Kurir nezvanično saznaje, tom prilikom je kod njih pronađena veća svota novca.

- Inspektori Novosadske kriminalističke policije danas su, posle potere novosadskim ulicama, uhapsili tri lica koja su osumnjičena da su počinili krivično delo, izjavio je načelnik Policijske uprave Novi Sad, Siniša Radaković.

Prema Radakovićevim rečima, policija je već nekoliko dana pratila osumnjičene, a danas ih je nešto pre 13 sati lišila slobode nakon što su počinili krivično delo.

"Nekoliko dana pratili smo osumnjičene u Novom Sadu, a kada su počinili krivično delo krenuli smo u akciju njihovog hapšenja, koju smo i realizovali na bezbednom mestu, na semaforu iz Temerskog mosta, odnosno na mestu na kom nisu bili ugroženi ostali učesnici u saobraćaju", rekao je Radaković.

On je naglasio da je u automobilu "pronađen sav novac koji je stečen na nezakonit način, odnosno izvršenjem krivičnog dela".

Kako prenose lokalni mediji, sva troica uhapšenih su iz Kaća i starosti su od 30 do 35 godina, a bili su crnom "audiju A6" novosadskih registarskih tablica.

Potera za njima krenula je u centru Novog Sada, ispred bioskopa Arena na Bulevaru Mihajla Pupina, a okončana je na semaforu kod Temerinskog mosta na saobraćajnici koja izlazi na auto-put Subotica - Beograd.

(S. Stojanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track