FOTO GRADSKO GROBLJE U NS: Sahranjen astrolog Zlatko Zlatković
Foto: Slađana Stojanović

FOTO GRADSKO GROBLJE U NS: Sahranjen astrolog Zlatko Zlatković

Crna Hronika -

NOVI SAD - Astrolg Zlatko Zlatković koji je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila 19. aprila ove godine u Mađarskoj sahranjen je danas na Gradskom groblju u Novom Sadu.

1 / 10 Foto: Slađana Stojanović

NOVI SAD - Astrolog Zlatko Zlatković (52), koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći 19. aprila u Mađarskoj, sahranjen je u ponedeljak na Gradskom groblju u Novom Sadu.Ni kiša, koja nije prestajala da pada, nije sprečila Zlatkove mnogobrojne kolege, prijatelje i poznanike da dođu i da ga dostojanstveno isprate na poslednji put. Osim neutešne porodice, dece Katarine, Miloša i Vukašina, brata Miše, bivše supruge Saške, na Zlatkovom poslednjem ispraćaju bila je i njegova verna prijateljica Maja Odžaklijevska, kao i kolega astrolog Dušan Veličković. Zlatko je sahranjen pored oca, koji je preminuo pre dve godine.

Poslednji govor- Druže moj! Predivni čoveče! Najbolji oče, koji si živeo za svoju decu. Teško je napisati tvoju biografiju, a posebno poslednji govor namenjen tebi. Odrastali smo zajedno, a ti si postao čovek kojeg smo svi pitali da nam pročitaš naše zvezde. Voljeni naš, teško nam je da se oprostio od tebe, posebno Kaći, Vuletu, Milošu i ostalima. Ali, Zlatko naš, znamo da ćeš biti među zvezdama - oprostio se poslednji put od nastradalog astrologa jedan od njegovih prijatelja.

Od Zlatka se oprostila i prijateljica Sanja.

- Dragi Zlatko, znam da se sada smešiš tamo negde među zvezdama, dok mi za tobom plačemo. Znam da bi nas zagrlio da nas utešiš, ali ovaj put ne vredi. Nema reči da opišu ovaj bol. Kad sam na društvenim mrežama saznala za tragičnu vest, nisam mogla da verujem. Mislila sam da je to nečija glupava šala, haker... Nažalost, nije - rekla je Sanja.

Tragedija na putuZlatković je poginuo u utorak uveče u saobraćajnoj nesreći dok se u Srbiju vraćao iz Beča. Nesreća se dogodila kod Đera u Mađarskoj nakon što je na njega u punoj brzini naleteo „audi“. S njim su bili i njegov sin Vukašin i ćerka Katarina, koji su lakše povređeni. Prema rečima njegove dece, pred nesreću je bio bled i gledao je pravo, ne reagujući na dozivanje. U njegovu „opel astru“, direktno u vozačevo mesto, pod punom brzinom udario je „audi“. Poznati astrolog je zadobio teške povrede, nakon čega je prebačen u bolnicu, gde je preminuo.

ĆERKA ASTROLOGA ZLATKA ZLATKOVIĆA: Tata je osetio da će umreti!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track