(FOTO) ŽENU UBILA STRUJA U KUPATILU: Otac našao beživotno telo pored kade
Foto: Saša Urošev

Tragediju

(FOTO) ŽENU UBILA STRUJA U KUPATILU: Otac našao beživotno telo pored kade

Crna Hronika -

Jovana J. (27) iz Nakova kod Kikinde, stradala je od strujnog udara koji ju je pokosio u kupatilu kuće, u kojoj je živela sa roditeljima i četvorogodišnjom ćerkicom.

Prvi komšija unesrećene porodice i kum Goran Š. 55) iz Nakova, kaže za Kurir da se tragedija dogodila u noći između subote i nedelje, oko ponoći, kad je nesrećna žena otišla da se okupa. B eživotno ćerkino telo, sa tušem u ruci, kraj kade je pronašao njen otac Jovan:

"Nije ni ušla u kadu. Pustila je vodu, a u tom trenutku udarila ju je struja. Pala je kraj kade sa tušem u ruci. Stravičan prizor zatekao je njen otac Jovan nakon što je razvalio vrata. Kumu je bilo sumnjivo što se Jovana dugo zadržala u kupatilu. Nekoliko puta pitao je ćerku kada će biti gotova, jer je i on hteo da se okupa, ali mu se ona nije odazivala. Kada je primetio vodu ispod vrata, na silu je ušao u kupatilo i zatekao njeno beživotno telo", ispričao je Šušić.

Kum Goran Š., Foto Saša Urošev
Kum Goran Š., Foto Saša Urošev

I u prodavnici gde je Jovana bila poslovođa šok i neverica. Niko ne može da poveruje u strašnu istinu. Jovanu Jočić najmiliji će na večni počinak ispratititi u ponedeljak u 14 sati na mesnom groblju u Nakovu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SILA 4. epizoda SEAL: Sve tajne "američkih foka"!

S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track