(FOTO) KRALJEVČANIN TUKAO MAKEDONCA DO SMRTI: Ovo su uhapšeni zbog ubistva na Ohridu
Foto: Facebook

Bojan i Mihajlo

(FOTO) KRALJEVČANIN TUKAO MAKEDONCA DO SMRTI: Ovo su uhapšeni zbog ubistva na Ohridu

Crna Hronika -
Bojan Ugrenović (29) i Mihajlo Pantović (26) su dvoje od trojice srpskih državljanina koji su uhapšeni zbog ubistva Dimitra Matiloskog (27).

Srbi se sumnjiče da su tokom novogodišnje noći nasmrt pretukli nesrećnog Makedonca, a ubrzo su i uhapšeni.

Kraljevčanin Bojan Ugrenović (29) će suđenje za ubistvo sačekati u pritvoru, a njegovi prijatelji Mihajlo Pantović (26) i G. P. (25) su prijavljeni za prikrivanje ubistva. Nadležni sud odredio im je, po predlogu tužioca, pritvor od 30 dana.

Podsećamo, Bojan i Mihajlo su sa još jednim drugom na Ohridu bili kao turisti koji su Novu godinu želeli da dočekaju u Makedoniji.

Žrtva: Dimitar Matiloski, Foto Printscreen Ohrid net
Žrtva: Dimitar Matiloski, Foto Printscreen Ohrid net

Prema prvim nalazima policijske istrage, u novogodišnjoj noći, 1. januara, osumnjičeni Bojan je Matiloskog napao ispred kafića hotela “Tabana”, u kom je odseo sa dvojicom saučesnika.

Do sukoba je došlo prvo u lokalu, a taman kada se učinilo da se situacija smirila, Kraljevčanin je Makedonca presreo na ulici ispred kafića, oborio ga na zemlju udarcima u glavu, a zatim nastavio da ga udara rukama i nogama dok je ovaj ležao na zemlji.

Bojan Ugrenović, Foto: Facebook
Bojan Ugrenović, Foto: Facebook

Matiloski je kasnije od povreda preminuo u bolnici.

Nakon tuče Bojan Ugrenović se vratio u objekat, gde su ga dočekala dvojica prijatelja. Njih dvojica su da bi prikrili delo najpre smestili Bojana u sobu svojih prijatelja u istom objektu, a kasnije su ga, kad su se uverili da je to bezbedno, vratili u njegovu sobu. Policija je u pomenutoj sobi pronašla krvavu odeću ubice.

Inače, Mihajlo Pantović iz Konareva je poznat kao nekadašnji fudbaler FK Sloge iz Kraljev.

Mihajlo Pantović, Foto: Facebook
Mihajlo Pantović, Foto: Facebook

Uhapšeni Ugrenović nije bio poznat kao problematičan momak, čiji otac je bio u Arkanovoj gardi za vreme rata, a poznat je i po tome što je i samom Arkanu spasao život.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track