KURIR TV NESREĆA U NIŠU: Ženu udario teretni voz
Foto: M. M.

Očevici u naselju Palilula u šoku

KURIR TV NESREĆA U NIŠU: Ženu udario teretni voz

Crna Hronika -
Pokušala je da pređe pružni prelaz iako je rampa bila spuštena, a voz prolazio. Očevidac nesreće kaže da je jedna devojka pokušavala da je spreči da priđe vozu pa se ne isključuje mogućnost da je u pitanju pokušaj samoubistva

NIŠ - Jedna starija žena teže je povređena jutros u 8.55 sati na pružnom prelazu u niškom naselju Palilula kada ju je udario teretni voz koji je saobraćao na liniji Niš - Dimitrovgrad.

Prema prvim informacijama, ona je pokušala da pređe pružni prelaz iako je rampa bila spuštena a voz prolazio. Žena je sa teškim povredama glave zbrinuta na niškoj Neurohiruškoj klinici.

Aleksandar Ranđelović, očevidac nesreće kaže da je jedna devojka pokušavala da je spreči da priđe vozu pa se ne isključuje mogućnost da je u pitanju pokušaj samoubistva.

-Ta devojka je povukla, ona se istrgla i zakoračila ka vozu. Da je bio neko jači sigurno bi uspeo da je spase. Voz je udario i ona je pala pored koloseka. Ta devojka se toliko uznemirila da je došla Hitna pomoć i odvezla je - kaže Randjelović.

- U niškom Urgentnom centru saopšteno je da je nakon pružene prve pomoći povređena žena zbrinuta na Klinici za neurohirurgiju.

- Povrede glave su dominantne, postoji i povreda ruke, u toku je dijagnostika nakon čega ćemo moći da se izjasnimo o njihovoj težini. Prvi pregledi pokazuju da se radi o teškim povredama - rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Niška policija je potvrdila da je obavljen uviđaj i da je u toku utvrđivanje svih okolnosti ovog dogadjaja.

(M. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track