KURIR TV POTRAGA ZA NOVIM DOKAZIMA Forenzičari pretražuju drugi deo kanala gde je nađeno telo Jelene
Foto: Dragana Udovičić

MUP proširuje istragu

KURIR TV POTRAGA ZA NOVIM DOKAZIMA Forenzičari pretražuju drugi deo kanala gde je nađeno telo Jelene

Crna Hronika -

BEOGRAD - Forenzičari, policija i radnici Srbija Šume i danas raščišćavaju kanal u borčanskom naselju Crvenka u kom je pre dve nedelje pronađeno beživotno telo svirepo ubijene pevačice Jelene Krsmanović.

Policija je odlučila da proširi pretragu, pa se sada istražuje i drugi deo kanala, ka stadionu u Crvenki, u nadi da će se pronaći neki dokaz koji bi doveo do osumnjičenog za brutalno ubistvo pevačice.

Ispred kuće Marjanovića je danas mirno, tek ponekad izađu svekar i kuma, ali niko iz porodice ne želi da daje izjave za medije. Muk je i komšiluku, koji takođe nisu raspoloženi za razgovor sa znatiželjnim predstavnicima medija.

Jedino što se može čuti je pitanje komšija zašto je Jelena otišla da trči baš na nasip, koji je udaljen nešto više od 4 kilometra od kuće, kad je u blizini imala bolju stazu.

Meštani navode i da ovo nije prva tragedija koja je potresla borčansko naselje Crvenku, podsećajući na slučaj kada je mladić pijan pokosio druga i devojku baš kod rampe na nasipu.

Oni su mu oduzeli ključeve od kola, ali je mladić u međuvremenu otišao sam po njih, seo u kola i pregazio ih. Podsetimo, posle pretrage kuće i dvorišta kuće Marjanovića, forenzičari i inspektori su odneli dve kese.

Majka ubijene pevačice Jelene je bila sa njima, kao i dva svedoka, odnosno komšinice koje su ušle sa policijom.

(J. Rafilović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track