(FOTO) TUGA: Sahranjen Nemanja Glamočak (22), jedan od nastradalih kod Begeča
Foto: Sladjana Stojanovic

Selo zavijeno u crno

(FOTO) TUGA: Sahranjen Nemanja Glamočak (22), jedan od nastradalih kod Begeča

Crna Hronika -
U ponedeljak u 14 časova biće sahranjen Srđan Vasiljev, dok se za Mihajla Šajika tačan datum sahrane još ne zna, s obzirom da se njegov otac Marko nalazi na radu u Južnoj Africi

BEGEČ – Nemanja Glamočak (22) iz Begeča, sahranjen je na mesnom groblju u ovom vojvođanskom mestu. On je prvi od mladića koji je sahranjen, a njegovi drugari Mihajlo Šarik (24) i Srđan Vasiljev (22), koji su s njim nastradali u katastrofalnoj saobraćajnoj nesreći biće sahranjeni naknadno.

U kući nastradalog Nemanje Glamočak, okupilo se mlatene celo stanovništvo malog mesta Begeča. Svi su došli da isprate Nemanju na poslednji ispračaj. Nakon opela, nepregledna kolona krenula je ka mesnom groblju.

-Nemanja, gde ćeš, tek smo počeli da živimo. Nemoj nas ostavljati. Kako ćemo mi bez tebe? O, bože, ima li te kada uzimaš ovako dobre mladiće – nije mogla da sakrije tugu jedna od Nemanjih drugarica.

U ponedeljak u 14 časova biće sahranjen Srđan Vasiljev, dok se za Mihajla Šajika tačan datum sahrane još ne zna, s obzirom da se njegov otac Marko nalazi na radu u Južnoj Africi i koji je na putu ka Begeču, kako bi ispratio svog sina mezimca na poslednji počinak.

Nesreća se dogodila kad je „opel vektra“ u kojoj su bili izletela s puta i zakucala se u stub pored puta, zbog čega je celo mesto do popodneva ostalo bez struje i vode.

Mladići su se vraćali s proslave Mihajlovog rođendana u Futogu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track