GEPEKOVALI GA JER MISLE DA JE UBIO TEODORU KAĆANSKI: Otkriveni detalji kidnapovanja u Novom Sadu!
Foto: Slađana Stojanović

SPREČENO Policijska akcija u Novom Sadu

GEPEKOVALI GA JER MISLE DA JE UBIO TEODORU KAĆANSKI: Otkriveni detalji kidnapovanja u Novom Sadu!

Crna Hronika -

POZNATI POLICIJI Božidar Bosnić i Nenad Stević, čija je devojka nastradala prošle godine u sačekuši, pretukli Gorana Cvijetića pred svedocima, strpali ga u auto i pokušali da ga kidnapuju

NOVI SAD - Nenad Stević (39) i Božidar Bosnić (51) iz Novog Sada, obojica odranije poznati policiji, uhapšeni su zbog sumnje da su pokušali da otmu Gorana Cvijetića (41) iz Budisave. Cvijetić je zadržan u Urgentnom centru s teškim telesnim povredama.Stević je, inače, bio momak Teodore Kaćanski, koja je novembra prošle godine ubijena prilikom izlaska iz džipa ispred zgrade u kojoj su zajedno živeli.

Pretpostavlja se da ova otmica ima veze s ubistvom Teodore Kaćanski, a da su otmičari sumnjali da je upravo Cvijetić ubica.- Cvijetić je parkirao motor u Ulici Kornelija Stankovića i prešao ulicu. Tada su iz crnog „audija“ izletela trojica, jedan je držao pištolj uperen u njega, a druga dvojica su viknula: „Raširi noge i ruke i lezi dole!“ On je viknuo: „Nemojte, nisam kriv!“ Nekoliko puta su ga udarili u glavu pištoljem i pretukli ga. Zatim su ga tako isprebijanog strpali u kola i odjurili - prepričava za Kurir izvor iz istrage.

PREOKRET U NOVOM SADU: Žrtva otmice pokušao da ubije Žapca i podmetnuo bombu ispod auta BokanuSve ovo su gledali građani i otmicu odmah prijavili policiji, koja se dala u poteru i blokirala grad. Na petlji kod Mišeluka su ih pohapsili.

Za Stevića se, inače, priča da ima firmu za obezbeđenje i lanac marketa te da se bavi zelenašenjem. Dovodio se u vezu i sa auto-mafijom. On je kupio kompletan sprat u zgradi gde su on i njegova pokojna devojka Teodora Kaćanski živeli. Sam je finansirao video-nadzor u zgradi. Uvek je vozio besne automobile, kao što je i džip „rendž rover“ u kojem je jesenas upucana Teodora, objašnjava naš izvor.

Teodora Kaćanski
Teodora Kaćanski

Ni Bosnić nije nepoznat policiji. U više navrata je hapšen zbog droge i nelegalnog oružja. Božidar je javnosti postao poznat zbog svedočenja u Specijalnom sudu članovima novosadske grupe „Firma“ koju je vodio Milutin Suvajdžić zvani Đura Mutavi - objašnjava naš izvor.Slađana Stojanović

OPŠTI HAOS U NS! OSVETA ZA UBISTVO TEODORE KAĆANSKI? Njen dečko pretukao i gepekovao mladića

EKSKLUZIVNO ISPOVEST DEČKA GOCE BOŽINOVSKE! ŽABAC POSLE 5 GODINA: Ne znam ko mi je probio LOBANJU!

PREOKRET U NOVOM SADU: Žrtva otmice pokušao da ubije Žapca i podmetnuo bombu ispod auta Bokanu

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Poslušajte poruku majke čiji se sin obesio zbog nasilnika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track