HAOS I POTERA KOD ČAČKA: Pod pretnjom nožem naterao 2 devojke na oralni seks
Foto: Dragana Udovičić/Ilustracija

Policija ga vijala po Ibarskoj magistrali

HAOS I POTERA KOD ČAČKA: Pod pretnjom nožem naterao 2 devojke na oralni seks

Crna Hronika -

ČAČAK - U noći između nedelje i ponedeljka dve devojke, starosti 18 godina godina, jedna iz Trbušana a druga iz Ljubića, usplahireno su pozvale policijsku upravu Policijskoj upravu u Čačku da bi prijavile pokušaj silovanja koji se dogodio u selu Vujetinci.

Dvadesetjednogodišnji mladić D.R. osumnjičen za to delo uhapšen je u filmskoj poteri čačanske policije nekoliko sati kasnije, na Ibarskoj magistrali kod Mrčajevaca.

- Devojke su bile u poseti kod rodbine jedne od njih. Šetale su seoskim putem kada je mladić naišao autom i naterao ih da uđu u kola. Odvezao ih je u udaljeni deo sela i pod pretnjom nožem naterao ih na oralni seks. Nakon što se to dogodilo, on je zaspao a devojke su iskoristile priliku da pobegnu od napadača – kaže naš izvor iz policije.

U istrazi kažu da je osumnjičeni tokom saslušanja izjavio da je dva dana neprestano konzumirao alkohol, a devojke tvrde da je popušio džoint. O krivici mladića konačnu reć će dati tužilac nakon saslušanja, a kako saznajemo D.R. je priznao u policiji da je devojke pod pretnjom nožem natero na oralni seks.

- Prema njegovim rečima on je bio na zadnjem sedištu i pod pretnjom ih je smenjivao jednu po jednu na sebi. Kad je zaspao otvorile su kola i pobegle, pozvale policiju i prijavile ga. D.R. je u policiji sve priznao u prisustvu branioca – kaže naš izvor.

Nakon što su utekle iz automobila napadača, devojke koje žive jedna u Ljubiću a druga u Trbušanima, su nekoliko sati po mrkloj noći bežale po šumi i terenu koji nisu poznavale. Satima nisu znale gde se nalaze.

Odmah po prijavi, policija je poslala patrolu u ovo selo, ali je silovatelj uhvaćen nekoliko sati kasnije, na Ibarskoj magistrali kod Mrčajevaca, nekoliko desetina kilometara daleko od napada na devojke.

(Denis Čeković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track