(KURIR TV) HAOS U NOVOM BEOGRADU: Bivši radnik bacio 7 molotovljevih koktela na Mek pun dece!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Na Mekdonalds kod Fontane bačen je molotovljev koktel oko 12 sati.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su Marka R. (37) osumnjičenog da je danas oko 12 časova bacio sedam molotovljevih koktela na objekat "Mekdonaldsa" u Novom Beogradu.

Prema prvim informacijama, radi se o bivšem radniku ove brze hrane. U Meku je u trenutku napada bio veliki broj dece, kako unutar zgrade, tako i u bašti i parku ispred. Kada je krenuo napad, oni su panično počeli da beže iz zgrade.

Kako nezvanično saznaje Kurir napadač je pre napada ostavio ranac između parkiranih automobila, a onda ga je brzo uzeo i počeo da baca koktele. Jedan od koktela je pogodio prozor, a ostali fasadu i krov.

Interventna jedinica osumnjičenog je uhapsila odmah po izvršenom krivičnom delu. U ovom događaju nije bilo povređenih, saoštio je MUP.

Samo dva sata posle napada ispred Mekdonalds fontana je sve očišćeno i sređeno, ali se samo vidi nagoreli deo fasade i prozora. Miris paljevine još malo oseća, a na mestu događaja prisutan jedan policajac koji patrolira. Ljudi u bašti skoro i da nema, dok drajv mek za porudžbine iz kola ne radi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track