HAOS U ZABELI ZBOG KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Čuvari upali u sobu i sve prevrnuli!
Foto: Zorana Jevtić

HAOS U ZABELI ZBOG KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Čuvari upali u sobu i sve prevrnuli!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Kristijana Golubovića (47) je u ćeliji sedmog paviljona "Zabele" sačekao pravi haos posle jednog Fejsbuk posta!

U sobu su mu upali zatvorski čuvari i prevrnuli je naopačke zbog sumnje da krije mobilni telefon, preko kojeg je šerovao novu pesmu i na svom Fejsbuk profilu.

- Pretresli su mu bukvalno sve, od poda do plafona, ali ništa nisu našli! Krevet je bio kompletno izvrnut, a detaljno su mu pregledali posteljinu, garderobu i police, ali od mobilnog nije bilo ni traga. Pitanje je da li je dobio dojavu za pretres, pa je telefon sklonio u neki štek ili su čuvari imali dezinformaciju - kaže naš izvor upoznat sa dešavanjima u paviljonu za „nepopravljive“.

Pre ove premetačine Kristijan je, prema rečima našeg sagovornika, generalno renovirao svoju sobu!

- Bukvalno sve, osim crnog poda, odnedavno je u pastelnozelenim tonovima. Zidovi su okrečeni u travazeleno, a u tim tonovima su i tepih, zavese, posteljina, pa čak i korpa za veš i kanta za otpatke! Nedavno su mu bušili zid i postavili držač za plazma televizor, koji je takođe u ovoj boji - kaže naš izvor i dodaje da je bivši „farmer“ posebnu pažnju posvetio detaljima.

- Čak su i folije za sijalice zelene! Kada su ga pitali: „Brate, da nisi malo preterao?!“, objasnio je da je to uradio isključivo zbog očiju. Posle operacije kapilara u glavi, krajem 2015. godine, Kiki i dalje strahuje za vid, jer su mu govorili da zbog tog problema, navodno, može čak i da oslepi - navodi naš sagovornik.

Ljubavna kuća u Zabeli (Foto: Zorana Jevtić)
Ljubavna kuća u Zabeli (Foto: Zorana Jevtić)

Od Kristijanovog dolaska u takozvani paviljon za nepopravljive, prema njegovim rečima, nikada nije dosadno.

- Pretplaćen je na sve novine i sa velikom pažnjom prati sve što se piše o njemu. Novine posle čitanja prosledi drugim robijašima da, kako im kaže, „malo prošire vidike“. Nikada ne poklanja novine u kojima je objavljen neki tekst o njemu, jer to uredno seče i čuva - kaže na kraju razgovora naš izvor.

Golubović je u „Zabeli“ od 17. marta ove godine. Trenutno izdržava drugi deo kazne za trgovinu heroinom, koja mu je izrečena u novembru 2014. godine, kada mu je Apelacioni sud smanjio kaznu sa 14 na osam godina zatvora.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja